menstruacija?? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

manca -> menstruacija?? (29.5.2006 10:33:50)

Menstruacijo sem imela vedno redno, nikoli ni zamujala. Priti bi morala 18.5.06, toda do danes je še ni bilo. Test za nosečnost mi ne pokaže nič.  Kaj naj naredim? Naj pokličem ginekologinjo in se naročim za pregled? Je lahko kaj drugega narobe z menoj, glede na to, da menstruacije ni?

sonchek -> RE: menstruacija?? (29.5.2006 10:48:05)

Ojla...
Lahko, da imaš samo hormonske težave, lahko pa da si vseeno noseča, kajti test tudi meni ni pokazal ničesar (pa sem bila noseča)...tako, da bi na tvojem mestu poklicala ginekologa,...
Srečno...

manca -> RE: menstruacija?? (29.5.2006 11:04:19)

23.5. sem šla dati kri, vendar se na krvi ni opazilo nosečnosti (so mi potem rekli, da sem verjetno prezgodaj prišla na preizkus). Ponovno sem test delala v soboto 27.5., pa test ni pokazal nič. Od te sobote me bolijo še bradavičke.
No, bom poklicala popoldne ginekologinjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Po kolikšnem času po izostanku menstruacije pa si ti šla k ginekologinji na pregled?

Nitka -> RE: menstruacija?? (29.5.2006 11:24:42)

Oj,
če si slučajno noseča, ginekolog z UZ tudi ne bo še nič videl, ker je vse skupaj premajhno. Na začetku je zdravnikom merilo le rumenjakov mehurček, ki ga zagledajo (ta na začetku hrani malo pikico) ali pa beta hCG (to je hormon, ki ga plod z rastjo oddaja vedno več). Če boš imela hormon v krvi na 40, si noseča.
GOOD LUCK!

kapica -> RE: menstruacija?? (29.5.2006 14:04:49)

Ce so testi se kr negativni, je mogoce res, da hormoni malo po svoje delajo.
A imas vec stresa, skrbi, pa se M tudi prestavi.

Tako da se ne delaj panike, malo pocakaj, pa potem idi k zdravniku, ce bo se treba.

LP

manca -> RE: menstruacija?? (29.5.2006 14:26:13)

ah, stresa je toliko kot ponavadi, pa sem ponavadi imela vedno točno.
Bom pa res raje počakala še kakšen teden in če je še vedno ne bo, bom klicala ginekologinjo.

Hvala za vaše odgovore punce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]