Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas 293.nadaljevanje 29.5.2006 21:30:21
|
|
|
|
neni
|
Prekrasne ste punce, tako mi je toplo pri srcu ko vas berem. Sam to ni moja nadaljevanje - ampak ZA NAS. Za vse, ki bomo enkrat mamice. Veliko vas je ta in naslednji mesec za mano. Edini nasvet, ki vam ga lahko dam je optimistično in vsak večer mora očka božat pikice (trebušček). Potem se sigurno prime. Pozdrav tudi starim RR jevkam, ki ste se oglasile zaradi mene. Zdej grem še mal na kavč, potem bom pa videla, če bom lahko spala. V sredo grem prvi dan delat in si moram malo ritem poštimat. Zdej ko sem bla doma sem lahko cel dan poležavala in če ponoči nisem mogla spat sem brala in gledala TV. Zdej bo pa konec brezdelja, bo pa zato čas bolj hitro tekel. Upam, da bo jutri sončen dan in da boste tudi ve tako srečne kot sem jaz. lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas 293.nadaljevanje 29.5.2006 21:55:59
|
|
|
|
pika74
|
neni men gre kar na jok od veselja... neni. Dej, da te polupčkam Zdej pa hitr imena za fuzbalerje zbirat . tole bo treba nazdravit!!!! pika74
|
|
RE: Za nas 293.nadaljevanje 29.5.2006 22:13:38
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
draga neni! j u h u čuvaj ti si upanje za vse ivf-jevke! res srečna zate! čestitam
|
|
RE: Za nas 293.nadaljevanje 30.5.2006 21:01:43
|
|
|
|
VITA74
|
Res ste zlate punce... Ema, se pravi da grem lahko na pregled kar z M, če bo prišla seveda do takrat... verjetno imaš prav, saj je najprej informativni pregled, te bom ubogala saj sem predolgo čakala na termin da ga sedaj izgubim. Lana38 ja sem naredila test pa ni nič pokazal (sem že v druge teme napisala)...sem se pa malo skupaj vzela in se potolažila in bom upala do konca oz do M če ne bo prej očitno... Pridne bodite in držim pesti za čimveč veselih novičk
|
|
RE: Za nas 293.nadaljevanje 30.5.2006 21:03:20
|
|
|
|
biba77
|
Cestitke, neni!
|
|
RE: Za nas 293.nadaljevanje 31.5.2006 10:20:28
|
|
|
|
ameli
|
Biba ti si še vedno v enem kosu??? Rodit se spravi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?