Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: porocni prstan 29.5.2006 6:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Na verižici okrog vratu ga mam jaz, kadar se pojavijo take težave. Tako ne more noben rečt, da ga ne nosiš .
|
|
|
|
RE: porocni prstan 29.5.2006 9:23:16
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jaz sem ga imela ene 2 mes. kar v kopalnici .
|
|
|
|
RE: porocni prstan - otekanje 29.5.2006 9:44:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Taprvič mi ga ni bilo treba sneti, zdaj pa slabo kaže. Zaenkrat mi noge sicer zatekajo veliko bolj kot roke, a že razmišljam, da bom morala prstan sneti. Verižica ne pride v poštev, tako da če bo moral s prsta, bo romal v predal...saj samo za kakih 5 tednov.
|
|
|
|
RE: porocni prstan - otekanje 29.5.2006 9:54:59
|
|
|
|
Eviii
|
jst sm se poročila lani junija. in že od avgusta naprej sm bla brez prstana. rodila sm pa na začetku marca. kr dolga doba. je bil pa prstan medtem spravljen v škatlici, žal. seveda sm ga takoj po porodu lahko dala nazaj gor in zdej sm spet poročena .
|
|
RE: porocni prstan - otekanje 29.5.2006 12:19:45
|
|
|
|
LUNA06
|
Jaz bi ga imela na verižici. Pa hvala da si opozorila na to, mogoče se bova poročila pred , torej moramo kupit mal večjega.
|
|
|
|
RE: porocni prstan - otekanje 29.5.2006 12:21:53
|
|
|
|
poliloni
|
Zadnjih nekaj dni pred porodom sem ga dala dol in ga imela spravljenega in komaj čakala, da ga dam spet gor, ker mi je bil full všeč .... Sem ga pa res imela do zadnjega gor, dokler ni mož rekel, da ko pride iz službe, ga ne smem imeti več gor - so mi roke res že tako zatekale, da je bilo groza in sem ga le s težavo spravila dol, pa še hudo mi je bilo...
|
|
|
|
RE: porocni prstan - otekanje 29.5.2006 14:06:29
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz sem prstan lahko ves čas normalno nosila, rodila sem julija. Če pa bi mi postal premajhen, bi ga dala na verižico.
|
|
|
|
RE: porocni prstan - otekanje 29.5.2006 14:49:23
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem tudi v 1. nosila prstan normalno. Upam, da ga bom sedaj tudi, ker mi je ful všeč...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?