|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: tko ne gre več anaprej al jaz ali ona
29.5.2006 15:10:35   
Babaloo
U, j.... Eni pa znajo grenit življenje drugim.
Postavi se zase in povej svoji svakinji kar ji gre pa če potem ne spregovorita več. Jaz se že ne bi pustila tako maltretirati.
Logično je, da si zdaj še bolj občutljiva, ker si noseča, ampak kar je preveč, je pa preveč.
Po mojem je samo ljubosumna nate, ker si vidva pač mogoče malo več privoščita kot onadva.
Ni mi pa jasno, zakaj se tvoj mož tako obnaša. Pogovorita se. Lepo mu povej, kaj te moti, mogoče bo pa potem začel na stvari drugače gledati. Eni pa č rabijo malo več časa, da kaj spregledajo. Upam, da bo hitro videl kar mora.
Če ne gre drugače, ji pa prepovej vstop v stanovanje. Saj je tvoje. Zakleni in te pač ni......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: tko ne gre več anaprej al jaz ali ona
30.5.2006 12:07:42   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zadeva pri nas doma je sledeča!

Nekako se mi zdi da je pri vas vsaj ena familija iz juga države (bivše).

In kako ti naj pomagajo z nasveti ljudje, ki imajo drugo kulturo in drug odnos do sorodnikov (strgana plahta, fovšija, sreča se meri v odnosu do nesreče drugega, ...)?

Ker resnici na ljubo, Slovenci ne dajo kar tako denar v kup, za nakup stanovanja - smo preveč vsak za sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?