Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne -28. dan - sadje 28.5.2006 8:54:56
|
|
|
|
Tejči
|
Dobro jutro, meni se je pa včeraj pomaknilo na tehtnici-samo za 0,2 kg gor..pa nič hudega, saj sem res malo preveč jedla Danes pa sadje in zelenjava (ta mi gre bolj dol). Jutri pa dan, ki ga z veseljem pričakujem-VODA! Meni je to full izziv, da vidim, če vzdržim. Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: vztrajne -28. dan - sadje 28.5.2006 9:11:59
|
|
|
|
dory
|
Evo jst sem mela vcer bolj al manj vodni dan, proti veceru sem si mal pomagala s sadjem...dones na vagi-1,5kg...glih tist,kar sem pridelala Dones pa sadje, sadje, sadje...aja jutr ne bom mela se enega vodnega dne, ampak bom nardila kej druzga..kake B ;)
|
|
|
|
RE: vztrajne -28. dan - sadje 28.5.2006 13:55:39
|
|
|
|
Pobalami
|
Živjo, Mene je strah jutrišnjega vodnega dne. Sploh če bo dež. Bom probala zdržat maksimalno. Čao
|
|
|
|
RE: vztrajne -28. dan - sadje 28.5.2006 14:34:50
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Kako pa vam kaj dieta laufa v tistih dneh? Jaz sem se mogla dans pregrešit in pojest normalno kosilo (pečen krompir in solata), ker mi je bilo ornk slabo. Sem pa prvi dan , tako da najhujše šele jutri pride. Bom se sicer potrudila in probala bit čim dlje samo na vodi, ampak obljubim pa nič. No itak bom pa do kakih 4ih z malim v bolnici, ker ima cepljenje... Full fajn se mejte, pa se beremo!!! LP Tina
|
|
|
|
RE: vztrajne -28. dan - sadje 28.5.2006 18:42:04
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Daaaaan... še mal pa vodni dan... jao, me že kr mal panika grab... sam hmm... bom itak skoz na faxu, tko da upam, da nau cajta tuhtat na to. Dons pa tkole: Z: kava, banana K: zelenjavna juha brez mesa in brez krompirja V: verjetno solata in pa jagode mmmmm
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?