Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 12.9.2006 20:55:40
|
|
|
|
spacey
|
Meni je tudi Rok zelo všeč, kot majhna sem fantazirala da bo moj sine Rok. Grega mi ni všeč, je preveč popačeno, že raje Gregor. Andrej je pa tut prav lepo ime in vse povsod se ga da lepo izgovoriti... Srečno in vsekakor je dokončna odločitev le vajina.
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 12.9.2006 21:53:21
|
|
|
|
viv_
|
Meni je tudi Rok všeč... Ko sem bila majhna, sem bila ful zaljubljena v enega Roka Lahko je pa Roko Aja, pa ko sem gledala še varianto Jordan Oliver, mi je na pamet padlo ime Dorian.
|
|
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 12.9.2006 21:55:03
|
|
|
|
rija
|
Ne morem verjet A še vedno nisi rodila (da ne bo pomote: SanjaS )
|
|
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 13.9.2006 12:13:44
|
|
|
|
SanjaS
|
Jasno rija, da ne morem rodit, če pa še nimam IMENA za možakarja.. .. Sem prepisala komplet seznam vseh predlogov na tej temi in dobila 138 imen.. in veste kaj je kolegica ugotovila, ko sem ji pokazala seznam? Da bo čez nekaj let hodilo naokoli precej možakarjev z zelo čudaškimi imeni...zanimivo pri vsem pa je, da NOBENA ni predlagala (s svetlo izjemo imena ANDREJ) trenutno najbolj pogostih imen v Sloveniji : FRANC JANEZ ANTON JOŽEF IVAN ANDREJ MARKO JOŽE MARJAN PETER Si morte mislit da smo tko naveličani teh imen? LP, S:)
|
|
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 14.9.2006 20:03:13
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla ti zaj jaz nekaj napiše ker te že dolgo spremljam in si prava prvakinja v zbiri imen! ti se preveč sekiraš kako paše k priimku! mi bi radi imeli žiga ime za fantka in ker se pišemo POš pride ven POŽIGA in ti sedaj povem da mi je prav vseeno kako gre k priimku ker ga nebom jaz doma klicala z imenom in priimkom ko pa ga bodo drugi pa si naj mislijo kar si hočejo potem se navadiš tega in ti gre vse v uho!to je maoje mnjenje dajte ime ki vam je všeč ne pa glčedat kako paše k priimku!no moje mnenje!upam da boš izbrala pravo ime in da boš po mučnem iskanju zadovoljna!vso srečo! pa sporoči ko rodiš ime!
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 14.9.2006 21:11:50
|
|
|
|
SanjaS
|
Ti se pa "bereš" nekako telegrafsko.. No, pa vseeno.. bom pač povedala, tko kot mislim in kot sem že nekje.. 1. Zdi se mi pomembno, da vsak izbere ime za otroka v skladu s svojimi prepričanji. 2. Imam nekaj prepričanj glede izbire imena in teh se pač držim - ker upoštevam točko 1. 3. Ugotovila sem, da je naloga zahtevna, a zaradi okoliščin (neizogibno rojstvo otroka) NUJNO rešljiva. 4. Za moška imena se mi zdi POMEMBNO, da so skladna s priimkom, ker se največkrat ne spreminjajo Torej, imena še nimamo, imamo pa nekaj kombinacij, ki včasih in ponekod povzročajo zgražanje ali popolno zavračanje bodisi zaradi prepričanj, ki so ravno taka kot nekatera ali vsa moja, bodisi zato, ker so povsem drugačna... Vas sem prosila za pomoč, ker me zanima kakšna so. lp, S. p.s. Kombinacija imena in priimka, ki ste si jo izbrali se mi pa zdi posrečena, ne glede na to, da vam nič ne pomeni...
|
|
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 14.9.2006 21:49:22
|
|
|
|
ElaM
|
Kaj pa kombinacija Rok Oliver.
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 14.9.2006 22:15:26
|
|
|
|
SanjaS
|
Ma, Irmy, ti imaš pa telepatske sposobnosti! A veš, da zadnje tri dni razmišljam ravno o tej kombinaciji in no, če priznam še o Maks Oliver varianti ? Nekako mi je ostal Jacquenin predlog v podzavesti... Samo nekako se ne morem odločit kaj se bolje sliši: Rok Oliver Sink ali Maks Oliver Sink (očitno se ne nameravam odpovedat temu Oliverju... sem zadnjič dodatno preštudirala zgodovino tega imena in je zakon)
|
|
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 14.9.2006 22:17:14
|
|
|
|
SanjaS
|
Viv, ti si pa zvita ...(DORIAN)=DORJAN... JORDAN. Zelo zanimivo..
|
|
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 14.9.2006 22:33:55
|
|
|
|
ElaM
|
Meni se Rok Oliver Sink sliši fajn. Rok je bil pri nas, če bi bil fant v ožjem izboru.
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 14.9.2006 22:52:30
|
|
|
|
Jacqueline
|
Saj veš, da mi je bolj všeč: ta ra ta ta MAKS OLIVER SINK!!! Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 15.9.2006 22:28:32
|
|
|
|
SanjaS
|
No, zdej ga pa končno imamo... Ime namreč. Ati se strinja. HVALA VAM.
|
|
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 16.9.2006 0:44:39
|
|
|
|
Jacqueline
|
Sem zelo vesela, da ste našli ime!!! Komaj čakam, da ga izvem!!!! Lepe zadnji dni nosečnosti ti želim in lepo se cartajte!!! Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 16.9.2006 11:50:51
|
|
|
|
spacey
|
Ooo Sanja to je pa bilo lepo prebrati. Sem zelo vesela za vaju in novega prihajajočega člana, da ima končno ime. Superca!
|
|
RE: Še vedno iščem ime.... 16.9.2006 22:01:25
|
|
|
|
Erdbeere
|
uuuuuuuu tole bo pa treba eno priznanje narest, za ginesa skoraj, matr kakšna študija....iskrene čestitke Sanja
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?