just kreme izkušnje nujno (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mojčika -> just kreme izkušnje nujno (27.5.2006 22:17:48)

Nujno rabim vaše izkušnje s kremami just pri prehladu dojenčka, stari smo 2 meseca in grozno zamašeni, dobila sem kremi: MATERINA DUŠICA IN TEE TREE, kam in koliko jih lahko uporabim, danes sem z materino dušico namazala stopalca, ali lahko tudi po telesu...

LP

benika -> RE: just kreme izkušnje nujno (27.5.2006 22:19:28)

Ko je bil Benjamin pri 4 mesecih prehlajen, sem mu stopalca namazala z materino dušico, prsni koš pa s tea tree in nanj položila toplo pleničko. Nam je ful pomagalo, reakcije pa ni bilo nobene. Priporočam!

anitaz -> RE: just kreme izkušnje nujno (28.5.2006 8:07:03)

Z materino dušico pri dojenčkih ne pretiravat. Samo po stopalčkih se lahko namaže, pa mogoče čiiisto malo po prsnem košu (res zelo malo). Drugače pa te kreme zeloo pomagajo.

Bubamaraa -> RE: just kreme izkušnje nujno (28.5.2006 9:25:30)

Krema materina dušica se v primeru prehlada maže po prsnem košu, zatilju in podpladtkih...Zelo na tanko.... Krema tea tree se uporablja pa v primeru unetja, za aknasto kožo, za opekline, za rane, herpes......

Metuljček Cekinček -> RE: just kreme izkušnje nujno (28.5.2006 12:21:45)

Kje pa se lahko kupi te čudežne kremice just?

Bubamaraa -> RE: just kreme izkušnje nujno (28.5.2006 12:39:05)

Metuljček cekinček te kreme prodajajo njihove zastopnice, in se ne morejo kupiti v lekarni, trgovini.... Tukaj imaš njihov link in si lahk mal pogledaš.   www.naturaljust.si  ... Če te pa kaj zanima, moja prijateljica to prodaja pa ti lahk dam njeno mobitel številko....Ker jaz zelo veliko kupujem njihove izdelke, ker so zelo super, sicer dragi sam vredni tega denarja.... 

Če te zanima se mi javi prek ZS....

Anonimen -> RE: just kreme izkušnje nujno (28.5.2006 13:27:02)

pri nas ni bilo nobene reakcije, razen drobnega rdečega posipa po prsnem košu, tako da nam je zdravnica odsvetovala nadaljnje mazanmje. bilo je to pri dobrem letu.
tea tree pa meni pri kakšneh kožnih zadevah še ni pomagala.

Stran: [1]