Anonimen
|
Če iz svojih izkušenj povem, so moški malo strahopetni, ko je ženska noseča. Bojijo se, da bi otroka poškodovali. Je pa tako, da so itak moški iz marsa, mi pa iz venere in jim je velikokrat lažje, da se zaprejo vase, kot pa da bi se pogovorili in pač povedali, daj je narobe. Pri nama je bilo tudi krizno obdobje, ko je vedno pobudo dajal on, jaz pa sem ga kar nekajkrat zavrnila, da sem utrujena ali da mi ne paše in njegov ego je bil seveda na dnu, tako, da je rekel, da ne bova več seksala, če ne bom jaz dala pobude. In sledili so meseci, ko sem morala vedno jaz začeti. Sem se pa kar malo zamislila, ko me je potem on 2x zavrnil, to, pa boli, ja!! Ampak, če se imata dva rada, se vse poštima. Prepičana sem, da se bo pri tebi, ki si noseča, po porodu spremenilo in nikar ne misli, da mu nisi privlača, saj vendar nosiš njegovega otroka, to pa je nekaj najlepšega. Tebi, ki pa brez razloga nimata spolnih odnosov, pa želim, da ta obdobje čimhitreje mine in da v prihodnje vse zamujeno nadoknadita. Ne morem pa, da se ne bi vprašala, ali nima mogoče kakšno drugo? Ne vem, bodi pozorna, ker nekatere prevarane ženske pravijo, da si največkrat zakrivaš oči in nekatere stvari pač nočeš videti.
|