|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vikend paket
25.5.2006 11:32:36   
Maxica
Letos poleti ne nameravamo nikamor na morje, bi pa rada, da  si vsaj kakšen vikend malo "privoščimo". Šli pa bi tam proti koncu junija za en vikend. Imate kakšno idejo kam? Na morje, na Hrvaško ali pri nas, ali bi bilo bolje v kakšen toplice, ali pa nemara na našo lepo Gorenjsko? Kakšno idejo prosim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vikend paket
25.5.2006 12:33:12   
BLAŽIKA
Priporočam lendavske toplice so res o.k. in na velikem nivoju pa še cenovno niso pretirane imaš pa apartmaje z ali brez hrane in hotel lipa.

Vredu pa je tudi Žusterna in imaš morje in toplice.Pa uživajte na izbranem.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2006 12:53:32   
TONČI.
Ja pri nas na gorenskem je lepo user posted image . Jaz ti priporočam morje. Na gorenjsko lahko greš tudi jeseni, k je lepše. Poleti pa pojdi na morje. V toplicah je klor,.... Za vikend imajo velikokrat agencije kakšeno akcijo za zadnji trenutek. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2006 14:16:27   
K_a_t_j_a
Strunjan, Hotel Salinera (standard sobe), 3*polpenzion, cena je za 3 dni na osebo nekaj čez 23 jurjev. Ta cena je preko tur. agencije Sonček, kjer nudijo dopust tudi za 3 dni. Pa v Izoli je tudi hotel Belvedere. Tudi to je za tri dni in preko Sončka. Poglej na tem linku www.sonchek.com. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2006 14:28:48   
Andra
Piporočam morje in sicer Umag, hotel Sol Umag ali njihove depandanse. Ful dobra zadeva, dobra hrana, veliko igral za otroke, sprehajalnih poti,... Imajo tudi notranji in zunanji bazen, sam hotel je pa tik ob morju. Vprašaj pri agenciji Bonus, ker so najbolj ugodni.
Uživajte kjerkoli že boste!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2006 16:52:42   
tina104
Po mojem je morje najboljše, glede na to, da vidim, da že imaš doma enega nadobudneža in pričakujete drugega. Zate in zanj toplice niso preveč primerne za kopanje.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?