|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umivanje
25.5.2006 10:02:24   
Anonimen
Naj najprej povem, da je moj dec drugače ok, sicer bi lahko bil mal bolj pozoren, pa občasno ga prehitro kaj razjezi, ampak v osnovi vse naredi zame, se trudi, je delaven - še preveč.

In kje je problem..

V tem, da sva se začela konkretno kregat ker se njemu včasih zvečer ne da it stuširat. Pa on meni...saj dedci mormo bit mal umazani..user posted image user posted image , jaz pa njemu...da bom pač vsak dan posteljnino menjala. Seksala nisva že dolgo..sem komaj rodila...Mah me razkuri, ker res vonjam švic, on pa zaspi..

KAJ STORIT? Kako mu na lep način dopovedat, da se vendarle mora umivat vsak dan, sej ne morem verjet, da to pišem.user posted image  Njemu se pa ne da...

In počutim se ko mama, ki sili sinčka naj se gre umit.

PROSIM NASVETE!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umivanje
25.5.2006 10:05:03   
jasnika
jojjjjjjj jojjjjjjjjjj, kako srečo mam jaz ko se doma vsak večer tuširamouser posted image user posted image
ja saj pa si mu že povedala ne in če to ni zaleglo pol pa tak nič ne bo
povej mu da ti ni prav da se ne umiva, da ti neprijetno vonja in da se naj gre umit, drugače ga boš ti e vedrom mrzle vode polila
res mi ni jasno kako se kdo ne bi umil
lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
25.5.2006 10:05:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2006 10:07:06   
muki1
Fuj. Smrdlivega deda pa jaz že ne bi spustila v svojo posteljo. Naj spi na kavču, ali pa se ti preseli na kavč. Mu bo že dalo misliti.
Pujs.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2006 10:07:10   
cukerček
Ko se mu naslednič ne bo dalo umit, ga povabi naj gre s tabo pod tuš in bota umila eden drugegauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2006 10:08:41   
Anonimen
user posted image Mater ste ostre, sej prav!

Saj to je recimo 2krat na teden, da se mu ne da. Zadnjič sem se fuuuuul razpizdla, sva se fajn skregala, od takrat se tušira. Ampak tu in tam se mu ne da...

Joj, mene razkuri to, ko ga moram opominjat, resno.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
25.5.2006 10:11:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2006 10:12:57   
Anonimen
Če njega ne moti, mene tudi ne. Toliko že ne smrdi, da bi do mene prišlo. Seks pa odpade, to pa ziher.

Marija, ampak ste pa res ostre no. A ste res vse tko dezinficirane?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2006 10:22:51   
Sita
Mislim enako kot cukrček.
Povabi ga v kopalnico na lep način, da gresta skupaj v banjo in ga umij kot otroka - to je tako lepa predigra ... da ga miliš povsod in oh, saj najbrž imaš domišljijo ...

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2006 10:28:06   
Anonimen
Hmm..sva že prakticirala skupno umivanje, pa veste kako to izgleda..božanje pol minute pa sva že pri seksu..

Pa tu in tam sem že eno finto naredila. Jaz si dostikrat naredim kopel, in včasih si kao zmislim, ko ježe natočeno, da še moram nekaj nardit. In da se ne bi voda ohladila, rečem njemu, da se lahko gre skopat..in potem gre..tolk je šparoven glede vode..user posted image

Sem že raz,mišljala da je to zato, ker špara?user posted image  Ko je živel z očetom...on pa vode na wc ne poteguje vredu..user posted image user posted image

Mah, se bom še naprej kregala, pa bo. Mogoče pa ne bo trebauser posted image .

Štosno to, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2006 10:36:36   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Marija, ampak ste pa res ostre no. A ste res vse tko dezinficirane?

Jaz sploh nisem dezifincirana. Ampak, da mi v postelji po švicu smrdi, daj no user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2006 10:37:10   
Sita
Kaj pa če bi ga najprej umila povsod, po tistem njegovem korenjaku pa čisto nazadnje? Samo resnično ne popustit. Naj se malo muči in hrepeni ...

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2006 10:58:30   
soncece24
Ojej... jaz mam z mojim sicer prej obraten problem, ker je vsak dan po 1h v kopalniciuser posted image user posted image user posted image

Nekega pametnega nasveta ti ne znam dat, ker to bo moral sam pri sebi porihtat. Verjamem pa, da ti ob smradu ni fajn zaspat, sploh zdaj ko je vedno bolj toplo.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.5.2006 11:17:05   
srki
Sem istih misli kot cukerček.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.5.2006 11:58:09   
kitty
user posted image user posted image user posted image  Svašta, kaj vse se dogaja za vrati sosedov.

Pri nama je pa tko, da je on navajen jit pod tuš ko pride iz službe okrog 14-tih, ker opravlja fizično delo. Jaz pa zvečer pred spanjem. Se je že tud zgodilo, ponavadi poleti, ko je vroče, da sm mu  rekla naj se gre še enkrat pred spanjem, ker se je že spet prešvical. Pa gre, ker ve da bo potem sledil seks.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.5.2006 12:26:52   
Babaloo
Zvabi ga v kopalnico in ga močno pošpricaj.......
Vlij mu vedro vode na glavo......
Polij ga s šamponim po laseh........
Ne mu dat večerje, prede se ne umije......
in še in še....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.5.2006 12:38:11   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Babaloo

Ne mu dat večerje, prede se ne umije......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hitler se lahko skrije pred tabo babaloouser posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.5.2006 12:46:09   
Anonimen
Ma tole se pa res ni za kregat....user posted image

Saj se mu samo ne da, pa še to ni pravilo; vsakemu pride, da se mu vedno ne da.....

Mal na hec obrni, mal ga ti "požgečkaj" pa boš videla, da se mu bo hitro dalo. Ampak kregat se pa res ne user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.5.2006 14:32:42   
G in T
Verjamem, da ti je muka spati ob takem decu.user posted image   Men bi se kr sfuzlalo. Ampak ti naredi tako...

Zvečer, preden gresta spat, ga lepo zapelji v kopalnico, pa se skupaj stuširajta. In potem ga odpelji v vajino gnezdece, ter mu na uho zašepetaj kako lepo diši, in naj se začne akcijauser posted image . Ko bosta končala, pa mu povej, da je blo čudovito, in da bi ti večkuser posted image user posted image rat, če bi tako lepo diškaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.5.2006 16:05:43   
lelaval
Ven ga pošlji spat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.5.2006 16:41:26   
Anonimen
No no kaj boste pa opl na to rekla, mojemu svaku se zdi da je izoplil vse svoje higienske"dolžnosti" če se stušira 1x tedensko, v nedeljo, je pa res da je pol 2 uri v kopalnici.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
25.5.2006 19:03:00   
natalia
prašič!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.5.2006 22:08:57   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

prašič!

user posted image user posted image user posted image

Dober, da to pri naši bajti ni problem, če bi pa bil, bi pa verjetno na friškem luftu spal.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.5.2006 22:16:02   
KODA
Na kavču v dnevni bi spal,če se ne bi umival.Če bi pa še dnevna začela smrdet,bi ga pa v klet postavla.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.5.2006 22:48:09   
snorlax
Sorry, pri nas ni nobeden dezinficiran.. ampak edina stvar, ki je ne prenesem, je pa vonj po postanem švicu, pa naj bo pri moškem ali pa pri ženski.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?