|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2004
13.3.2007 20:45:35   
Anonimen
ja tare..uspelo mi je dobit novo službo in desca spravt na porodniško in tut on je dobu nov job tko da tut on po porodniški ne gre več nazaj :)

matr neki sem še hotla povedat pa sem pozabila user posted image

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
13.3.2007 20:46:14   
TaRe*
Spaceyuser posted image

Ti se pa nč ne mešej...raj rač Jančiki nej kakšno pupo naštimajo,pa boš mela.Fanta sta že oddanauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TaRe* -- 13.3.2007 20:48:22 >

............ja,takle mamo..;)

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.3.2007 20:50:03   
Bubamaraa
čer.....user posted image

no tle se ne bom kregala, ker ma moja danaja dost snubcev.....user posted image user posted image user posted image

vglavne zmatran sem kot 300 hudičev...sem z danajo dons naredila najmanj 4 km....in peš...da ne bo pomote...zdele sem se stuširala in počas grem v pojstlo...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.3.2007 20:51:02   
Anonimen
kva spacy a vašim dvem pa ni nobena naša baba ušeč? da niste mal preveč zbirčni? user posted image user posted image user posted image
raj ti svojedva pokaž

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
13.3.2007 20:52:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

čer.....user posted image

no tle se ne bom kregala, ker ma moja danaja dost snubcev.....user posted image user posted image user posted image

vglavne zmatran sem kot 300 hudičev...sem z danajo dons naredila najmanj 4 km....in peš...da ne bo pomote...zdele sem se stuširala in počas grem v pojstlo...user posted image

matr js pa same take poznam k majo tut babe..nobenih descov nikjer??!!

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
13.3.2007 20:53:38   
TaRe*
Čak mal...a spacey ma že dva??.jaz sam za enga vemuser posted image

Romana iz kje pa si ti,če te lahko vprašam...glede na to,da si zmatran???
A sva kje blizek?'

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
13.3.2007 20:57:52   
Bubamaraa
Ja jaz sem iz zasavja.....točneje iz Zagorja ob savi.....user posted image

Aja LARA čestitke za cicibanove urice.....user posted image ..in koliko to pri vas stane...ker pri nas stane Igrajmo se skupaj bivših 5.000 sit...

Tare a ti si torte, ki jih maš v albmumu sama spekla????? ker so ful lepe....user posted image user posted image

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 607
13.3.2007 21:00:39   
Anonimen
cicibanove urice pridejo 50€ mislim da tokrat 8 obiskov.

aja to sem se hotla pobahat..če ma kera revijo mama..tazadnjo..sta spet notr tisa in moj dec..tam k sta slikana pred avionom na brniku :)

Neposredna povezava do sporočila: 608
13.3.2007 21:05:12   
Bubamaraa
grem takoj pofirbcat......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
13.3.2007 21:05:56   
TaRe*
user posted image Ha,ha..Romana,pol pa zdej nisva blizu doma,sva ble pa včasih...sem namreč doma iz Brega(pri Sevnici),zdaj sem pa na Jesenicah.Tukaj,pri nas pa govorijo ženske(domačinke)včasih na fanta,pa sem zato vprašala.
Ja,torte so pa moje delo,ja...tak je moj jobbbb,katerega se včasih sita do vrh glave...ko pa dobim kako nenavadno naročilo,pa postane zanimivo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
13.3.2007 21:07:07   
spacey
Ojla!user posted image

Kok ste dobre babe. user posted image user posted image Rulate!

Ne, ne nimamo dveh fantičkov, vsaj za 1x (še) ne. user posted image In ne LARA nismo zbirčni, le šlo mi je iz glave, da imate vi dve krasni pupi na razpolago. user posted image A kaj ko me Vasja vedno tako očara... user posted image

Pa še naš lepotec.
user posted image
user posted image
user posted image

Na lički ima veliko grdo buško. user posted image A zato ni nič manj lepši in lomilec src. user posted image

Lp, fajn vas je brat. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
13.3.2007 21:08:43   
TaRe*
Aja,čist tko...pri nas so pa cicibanove urice zastonj.Namenjene so otrokom,ki ne hodijo v vrtec...kar se mi zdi čist prav.Tole ,kar praviš...je pa za 8 obiskov kar veliko,ane?Eni še vrtca ne plačajo toliko,pa je za cel mesec,pa hrana,pa.....a to nimate v sklopu vrtca??

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 612
13.3.2007 21:15:06   
Bubamaraa
TaRe a maš kako ponudbo v slikah s cenami....mi prosim pošlji na mail.....

romana.skrinjar@slo-kabel.si

ker torte so čudovite......vsaka ti čast....ker mi bomo letos vse imeli v znamenju od ene od princesk...ali bo Sneguljčica, ali bo pepelka, Trnuljčica ali Ariela.... tko, da sem počasi začela gledati.....  bi pa rada imela spodaj biskvit potem jogurtov nadev zgoraj biskit in slika narisana..... sam mi je tudi una od Sneguljčic v oči padla...ko so figurce gor.....res so lepe.....

Ja pri nas se Cicibano in Igrajmo se skupaj tudi plačajo.....user posted image

O Spacej je pa tudi tale tvoj frajer zelo lep mladenič....user posted image

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 613
13.3.2007 21:19:05   
Anonimen
men se pa ne zdi čudno da se plača??!! saj se vrtec tudi plača saj ni zastonj? kdo pa naj bi plačal vzgojiteljice? zastonj pa tudi ne delajo ne? pa prostore pa material pa prigrizke?

aja spejsi sem na hit ticker pogledala pa šele zdej vidm da je en ticker za peseka :) hehe!

Neposredna povezava do sporočila: 614
13.3.2007 21:24:12   
TaRe*
Romana...veš da nimam nič z cenami.
Še za v službo nisem cenika skp sestavila...vse računamo potem po kosih torte.Drugače pa ,glede na to,da si iz Zagorja,ti je Bled verjetno predaleč(tam delam namreč)ima pa moja prijateljica v Žalcu slaščičarno(zelo dobre torte),pa si lahko greš malo pogledat.(pekarna,oz.slaščičarna Brglez)ona ima tudi vse sorte slikic ,ki so za na torto.
Tisto z snegiljčico in palčki,pa je imela naša Rea za 2.rd.Sem pa tudi figurice kupila pri pekarni Vrhnika,potem pa naredila naravo...da se vse živo,samo volja je potrebna.

Neposredna povezava do sporočila: 615
13.3.2007 21:26:26   
Bubamaraa
ta s figurcami mi je čudovita...........

a mi lahk to od sneguljčice pošlješ na mail....sliko mislim....user posted image

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 616
13.3.2007 21:27:52   
Bubamaraa
Aja LARA sem pofirbcala....super sta tvoja dva.........res lepo takole.....jaz sem tudi spravljam že ne vem kolk dolgo časa pošiljati slikce reviji Mama...pa mi nikakor ne potegne s časom....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
13.3.2007 21:29:52   
Anonimen
ja jaz sem pa enkrat zapekla en cel cd in pol poslala in smo bli že 2x. enkrat smo bli še pozim..jaz s malo tiso na glavi in dec z malo večjo tiso v naročju pa ful snega obakrat, pisao je pa nekaj od norčij na snegu al kva pa kako je treba mulce oblečt :)

js mama pa neo k ful dobre torte dela pri sosed :) jeeee!

Neposredna povezava do sporočila: 618
13.3.2007 21:30:37   
TaRe*
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

men se pa ne zdi čudno da se plača??!! saj se vrtec tudi plača saj ni zastonj? kdo pa naj bi plačal vzgojiteljice? zastonj pa tudi ne delajo ne? pa prostore pa material pa prigrizke

Ja,že,samo vrtca nihče ne plača v celoti,plačaš pač procente,ostalo pa pokrije občina.Zato se mi zdi,da bi blo tud vredu,da tistim otrokom,ki ne pokrivajo razlike vrtca pač plačajo cicibanove urice...no,saj pri nas jih.

Kakor koli,spremenile nič ne bomo.Glavno je,da se imajo otroci tam fajn,in da uživajo med sovrstniki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.3.2007 21:32:32   
Anonimen
ja pr ns ni nobenga navdušenja občine izgleda :)

evo tisino zadnjo torto:) ni treba poudarit da je pač ubrisana (še vedno) na krtka :) zvonek miler je car user posted image  

KLIK

KLIK

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 13.3.2007 21:43:46 >

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
13.3.2007 21:35:52   
TaRe*
Ja,Lara,tole torto sem pa jaz že enkrat občudovala v tvojem albumu...res je dobra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.3.2007 21:37:07   
Bubamaraa
Ja res so torte super....se jih ne morem nagledati.....

ker kot sem že rekla, da bo letos vse v znamenju princesk....od vabil, torte, čokoladic...itd.......

ja Lara tudi tale krtek mi je všeč......user posted image ..sam mi imamo manijo na Princeske...od prve do zadnje.....zato bo letos to....lani je pa itak Nodi rulal.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.3.2007 21:38:06   
Anonimen
ja tut za pojest je bla dobra :) no ta soseda slaščičarka vse figure sama nardi :) res je majstrca!
komi čakam da bo mela mijča oj dan..sam še ne em kva bom nej dala narest k ne kaže še nobenih nagnjenj do kakih likov :)

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
13.3.2007 21:42:12   
Bubamaraa
TaRe zakaj nis bliži meni doma....user posted image user posted image user posted image ....bi moja Danaja imela tako lepo torto....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
   RE: JULIJ 2004
14.3.2007 8:17:26   
StBarbara
Dobro jutro še iz našega konca,

za mano sta 2 izpita, tako, da sem čist crknjena. Moram pa malo premora vmes naredit, ker me čist frustrira tole učenje user posted image

Učeraj sva se z malim namenila kupit nove superge, ker smo mu te čisto na knap, v zimskih supergah pa je prevroče. In jaz vsa zadovoljna, da lahko otroku kupim superge... mali se je tako dret začel v trgovini, da ne bo novih, da so grde user posted image . Ok greva v drugo trgovino, sem mislila, da so se mu v tomas sportu kaj zamirili al kaj...v drugi trgovini sploh čez prag ni hotel user posted image  
Eh, potem sem jih šla pa kar sama iskat,  na slepo sem vzela ene Geox, take ki majo ob strani lučke, ki se svetijo, ko otrok hodi ...najprej mu niso bile všeč, ampak pol k je lučke videl je pa čist okrog padu user posted image  

takle mamo user posted image ...

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?