Quinny v tujini (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Nety -> Quinny v tujini (24.5.2006 15:53:29)

Čau mamice!
Mene pa zelo zanima, če je katera že kupovala vozičke v tujini (Avstrija,Italija)? Zanima me voziček Quinny Buzz, pa nevem kje čez mejo se ga da dobit oz. ime trgovine, kjer bi ga lahko kupila?

Vnaprej hvala....
Nety

baby baby -> RE: Quinny v tujini (24.5.2006 19:44:03)

Jaz sem našega pred dvemi leti kupila v Baby One na Dunaju - trgovsko središče pred Dunajem. Poglej na njihovi spletni strani babyone.at. Sicer pa ni bilo kakšne bistvene razlike v ceni (če šteješ še bencin pa itak ne). Takrat je bila boljša izbira....kako pa je zdaj pa ti ne morem povedati.

pravljica -> RE: Quinny v tujini (24.5.2006 23:45:47)

po moje je že pri nas toliko akcij, da se ti ne splača v tujino ponj...razen kakšen ebay, ampak tudi tu je že kar nekaj rabljenih med oglasi (po tem sklepam, da niso ravno tako uredu in praktični, kot mnogi mislijo-mo, saj še niso tako dolgo na tržišču, da bi se že morali "obrniti" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] )

tanja981 -> RE: Quinny v tujini (25.5.2006 10:12:12)

kar se quinny vozičkov tiče ga dobiš v avstriji (celovec, graz) v toysu ali kiki ampak je cena ista kot pri nas.... tako da ne vem če se ti ravno splača... midva sva ga kupla pri nas (sicer speedy) ker je bil cenejši kot v avstriji (cca 15.000 SIT)

Anonimen -> RE: Quinny v tujini (25.5.2006 18:41:47)

Jz sem tudi celo študijo naredila glede cen. Quinny speedi SX sem kupila preko sončkove spletne strani (59.000). Je bil najcenejši. Na e-bayu je bil celo najdražji! Celih 386$! V baby centru pa je bil 64.000 sit. V Avstriji so bili tudi nad 60.000.

Bi samo opozorila tiste, ki dajo na modele večji pomen: V baby centru prodajajo  lanske modele Quinny-ev, vendar za isto ceno, kot letošnje modele. Mene je to malo zmotilo.

ninocka -> RE: Quinny v tujini (28.5.2006 19:00:35)

Quinniji kar vsepovsod drzijo isto ceno. Jst kupujem se zappa (drugac mamo 3XL conforta), pa je se zmer najcenej prek Soncka.
Po  moje se ti ne splaca v tujini kupovat, razen ce nimajo res kaksne ful hude akcije.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.6.2006 21:14:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

brbr -> RE: Quinny v tujini (20.6.2006 20:33:32)

Tudi jaz iščem Buzz v tujini, pa zaenkrat nisem našla nič, kar bi se splačalo. Sporočim, če kaj odkrijem.

Stran: [1]