Blink1 -> RE: Naredila strokovni izpi (25.5.2006 16:20:58)
|
[sm=sloncek.gif]O hvala punce za čestitke....[sm=sloncek.gif] Vsem tistim, ki jih to še čaka naj povem, da sicer ni enostavno, ampak se da preživet. Jaz sem se učila nekje 4 dni (5 dni sem imela dopusta za pripravo). Vprašanja...evo: USTAVA: a) Imuniteta poslancev b) Državni svet (sestava, pristojnosti) c) Delitev oblasti (kaj je in kakšna je...kam spada DZ, kam spada DS in kam spada predsednik - ta nikamor a je najbliže izvršni oblasti) ZAKONODAJA za OŠ (predmetna stopnja) a) Pogoji za ravnatelja b) Predmetnik in učni načrt c) Pouk in šolsko leto d) Podaljšan status učence (kaj sploh status je) SLOVENŠČINA 1) Svojilni pridevniki - preglas 2) Stopnjevanje pridevnikov 3) Slovar (kdaj se uporablja in kaj vsebuje zapis enega gesla) Evo to je to...Pravnici zahtevata kar natančno razlago...kar se nam zdi logično, njim moraš na dolgo razložit :) Jeeee....ful fajn...No, upam, da tiste, ki čakate pridete še do poletja na vrsto...ker potem se bo še več za učit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Frutka....Renati sem dala ene fajn zapiske za SLO. Povprašaj malo.
|
|
|
|