|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
9.2.2007 8:10:21   
naja2
Sporočam, da sem včeraj zagledala user posted image  user posted image ,

za evidenco sporočam, da ni bilo po jemanju klomifena ampak kak mesec kasneje. (v enem letu sem K jemala 3 mesece).

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.2.2007 9:22:23   
njoka
ANA2007

Jaz sem tudi lani maja jemala klomifen od 5. do 9. dne in moje user posted image  ni bilo do 4/10-06 in še ta je bila sprožena s Primolut Nor-om. Razlog je bil ta, da imam PCO.  med  jemanjem klomifena me bivši ginekolog sploh ni spremljal z UZ in se je nabralo malo morje cist na jajčnikih in se je materična sluznica zelo odebelila. Jaz ti predlagam, da greš do svojega ginekologa in z UZ preveriš kaj se dogaja.

Sedaj začnem naslednji teden jemati klomifen od 3. do 8. dne po 1/2 tabletke zjutraj in 1/2 tabletke zvečer. Imela bom tudi UZ in v drugem delu ciklusa bom jemala še Prometrium. Že od septembra pa jemljem aglurab.  Ta drugi odstavek je namenjen temu,da me pot ne bo preveč kregala, ker vas kot članica kluba zanemarjam user posted image . Ni bil moj namen zanemarjanje, ampak se ni nič konkretnega dogajalo pa sem bila kar pridno tiho. user posted image   

S (MEJTE) SE

Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.2.2007 9:23:03   
njoka
NAJA2 in vse ostale srečke user posted image  - čestitam !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.2.2007 11:06:12   
andreja2000
naja2 user posted image user posted image user posted image user posted image

Č  E S T I T K E user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.2.2007 13:04:26   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image naja2, čestitam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Povprečje user posted image  se počasi dviguje. Kar tako naprej punce, še me prestopimo med user posted image , pa bodo številke prav lepe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.2.2007 13:07:57   
rebeca
Po dolgem času se vam javljam!

user posted image  ne pričakujem jutri najkasneje pa v ponedeljek. Že en teden me neprestano špika v spodnjem delu trebuha, pa vsako tolko imam prav krče. Joške me bolijo in povečale so se mi za 1. številko.
Nevem kaj naj si mislim ali je to pms ali je posledica klomifena ali user posted image .
Bomo videli. Test bom najverjetneje delala v torek zjutraj!

Držim pesti za vse vas.

L.p.
Rebeca

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.2.2007 13:22:21   
lana38
naja2! user posted image Čestitam.

rebeca, morda bomo pa tudi tebi kmalu lahko čestitali.
LP

lana38

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.2.2007 14:19:38   
pot
naja2, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image To so prekrasne novice in dokaz, da K po terapiji še deluje.

ana2007, njoka ti je lepo odgovorila na tvoje vprašanje, najverjetneje imaš še kakšno cisto, ki ne poči in zavira prihod  user posted image ali user posted image .

njoka, lepo, da si se oglasila, vse pohvale. user posted image Potem imaš sedaj spet K na jedilniku v kratkem. Tokrat ti bo gotovo uspelo.

rebeca, držim pesti, da so znaki posledica nosečnosti.

Za vse nas pa verjamem, da bomo zanosile v kratkem in podaljšale seznam nosečk in tako skrajšale seznam bodočih.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.2.2007 14:21:19   
pot
P.S.: Mesec je še kratek, dajmo, še vsaj 3 nove nosečke ste v vrsti, če ne celo več. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
9.2.2007 14:35:09   
Fargesia
Naja2 ČESTITAM!!!! upam da se ti konec  meseca pridružim...pa valda ostale tudi!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   RE: Klub pozitivnih klomifenk
9.2.2007 14:39:06   
pot
Se opravičujemuser posted image , šele zdaj sem opazila, da sem namesto, dolg mesec napisala kratek user posted image user posted image user posted image .

No, pa še ime našega kluba sem nekoliko dopolnila, ko nam gre zadnje čase tako lepo s +.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.2.2007 14:42:06   
lučka 25
No, pa še ime našega kluba sem nekoliko dopolnila, ko nam gre zadnje čase tako lepo s +.

Pot, to si pa dobro maredila!user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
9.2.2007 16:15:44   
naja2
Hvala za čestitke,

do konca meseca pa pričakujem, da se jih čimveč pridruži k user posted image . Držim pestke.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.2.2007 18:37:48   
florita
Torej punce, prej sem odprla link odklop misli, in se malo spovedala nato sem šla brat link, da vidim, če pozitivne misli delujejo......pa sem se spomnila na tale klub in na našo pot, ki je ustanovila klub. Kaj če bi, poleg seznamov od user posted image , klomifenk....imele še en seznam kjer bi vsaka povedala pozitivno  misel, lahko je to knjiga (meni to še največ pomaga), da bi vsaj malo se razbremenile, ker jaz sem kr pošteno obremenjena in mislim  sam na user posted image user posted image user posted image . V ponedeljek naj bi jo dobila 12.2, pa sploh ne vem kaj naj upam????

A ima katera predlog?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.2.2007 15:48:14   
Fargesia
Kako ste klomifenke? danes je moj 5 dan po prenehanju jemanja klomifena. že včeraj me je malo špikalo v desnem jajčniku...zvečer me je kar dosti, ampak še zdaleč ne kot ob hiperstimulaciji...malo me je strah ponovitve...in sem razmišljala da bi se šla na urgenco pokazat, pa sem si premislila, ker imam v torek tako vaginalni UZ (12 dan), pa bom tam omenila...Kaj pravite? Kaj bi ve naredile?!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.2.2007 17:38:44   
nemrak
user posted image user posted image
maša82, potem pa pridno user posted image !!!user posted image user posted image
Tudi jaz sem danes 5 dan po  K.
Upam, da ta mesec bo O, ker nimam nekih močnih znakov.
Še sluzi nimam veliko v primerjavi s prejšnjim mesecem user posted image .
Ampak 1x je Pušenjak napisal, da se sluzi ne more prav
oceniti, če imaš prejšnji dan odnos.
Maša82, če bolečine niso prehude, bi jaz na tvojem mestu počakala
do torka. Tudi mene je že 1x bolelo da sem morala vzeti proti bolečinsko tableto. Pa je bilo vse ok.
Ampak to je samo moje mišljenje.
Pa lep pozdrav in veselo user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.2.2007 18:12:48   
kaja80
Naja2, čestitam!
Stojimo v vrsti za teboj!

Maša82, moje mnenje je, da če ni hudo je najbolje da počakaš na torek. Po moje te je malo strah zaradi zadnjič, pa verjamem da bo sedaj vse o.k.. Pošiljam ti pozitivne misli.

LP

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.2.2007 18:22:58   
BERNARDA ŽIGA
ŽIVJO! SEM NOVA MED VAMI IN DRŽIM PESTI ZA VAS, KAJTI MENI JE Z KLOMIFENO USPELO! SREČNO!

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
11.2.2007 18:24:33   
naja2
Kaja 80 - hvala za čestitke - počakat moram še na uradno potrditev do pregleda pri G. Te tedni bodo za mene zelo dolgi.

Še malo spodbudnih besed in moja izkušnja:
Edino v tem mesecu ko je ratalo nisva delala na user posted image . Še danes mi ni nič jasno.
Izjeme potrjujejo pravila - se mi zdi da sva bila zelo aktivna takoj po M in tik pred M. Takrat ko naj bi po izračunih - imela O (na sredini) vem da nisva. Verjetno je ratalo takrat ko sem bila prepričana, da sva O že zamudila. Pa še nekaj: na user posted image  sva delala že leto in pol, pa sem merila temperaturo, pa jedla klomifen, pa delala O-teste, zdaj pa že nekaj mesecev nisem nič pisala in delala kakršnih koli testov.

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.2.2007 18:47:03   
Fargesia
sem kar malo pomirjena...danes sva user posted image pa me ni nič bolelo...prejšnjič me je ful bolelo, pa se je hiperstimulacija takrat šele začela...tak da res upam da so to znaki O...za ziher bom pa vedla v torek. javim!

mi je pa čudno da bi bila res hiper, ker prejšnjič se je hiperstimulacija pojavila oziroma začela na 12 dan po prenehanju jemanja tabletke...danes je pa šele 5 dan...oziroma včeraj ko me je bolj bolelo je bil šele 4 dan...KAJ MISITE?!

Najlepša hvala za pozitivne misli...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
11.2.2007 20:39:54   
kaja80
Naja2, držim pesti, da bo vse o.k., pa da ti naslednji teden čimprej minejo.

Tudi jaz ta mesec sem na odklop varianti, nič ne merim, računam, sploh ne vem kdaj točno je bila O. Sem pa tudi čisto sproščena, kajti M ne pričakujem konec tedna. Se mi zdi da mi je ta mesec nekaj preklopilo v glavi in se ne obremenjujem več s tem kdaj bo, ampak samo da bo.

Pa oglasi se še kaj pri nas čakajočih!

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.2.2007 10:21:49   
TANTRA
Pozdravljene,
že nekaj časa se nisem oglasila. Imela sem pavzo po jemanju klomifena, saj ginekologinja pravi, da deluje še 3 mesece po prenehanju.
5. sem začela z 1 tbl. dnevno.... Glede na to, da sem imela menstro na 33 dan bi znala ovulacija biti šele od konec tedna. Ali pa tbl. deluje, da pride 7 dan po prenehanju? Ali katera ve?
Nisem si merila bt, zaenkrat še ne. Sva pa imela nazadnje odnose včeraj. Zvečer pa me je močno špikalo v jajčniku...
Tako si želim, da bi letošnje valentinovo obrodilo rezultate.....

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.2.2007 10:43:24   
rebeca
Ojla!

Danes naj bi bil zadnji dan ko naj bi prišla moja user posted image , ampak o njej ne duha ne sluha.
Ker nisem zdržala sem včeraj delala test in -. Joške me bolijo, zjutraj sem vstala in bradevice imam vse nabreknjene in občutljive. Lačna sem toliko, da ponoči vstajam in hodim praznit hladilnik.

Res pa da v preteklosti nisem reagirala na klomifen in mislim, da bo tudi tokrat tako.

Upam na user posted image  ali user posted image .

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.2.2007 13:08:24   
andreja2000
rebeca držim pesti za user posted image

BERNARDA ŽIGA user posted image  ,bravo in čestitke user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.2.2007 17:15:06   
ANDREJA*
Evo pozabljena je tu!!

Prišla sem iz laparoskopije in tam so ugotovili, da je z menoj vse v redu..........torej so me zbadali zastonjuser posted image .....malo je bolelo ampak sedaj je že mimo...........zdej pa ne vem ali bom moža zamenjala ali ga pa pošljem na spermiogram.........še  ni naredu..user posted image ..............pa taka ginekološka obravnava................no sedaj se bom neovirano predala lepemu življenju...........vam pa želim čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če pa rata pa še meni enouser posted image ...lepo se imejte še kdaj  skočim k vam.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?