mozart -> RE: klub klomifenk (21.8.2006 10:19:10)
|
no, da se vam še jaz malo javim po dolgem času. Odločila sem se, da po HSG, spermiogramu, klomifenu, ultrazvokih naredim manjši predah. Tisto o nerazmišljanju o dojenčku je lari-fari. Tudi moji ginekologinji sem rekla na to, da to lahko reče nekdo ki se ne trudi-pa ne da bi bilo težko- že več kot 1 leto zanositi, bo že kar 2. Sama postajam kar malo otožna, ker zadnje čase videvam same nosečnice. Opazila sem, da se ko mi povejo za nosečo žensko več ne razveselim kot včasih, ampak me prizadane. Imam pa še 1 vprašanje. v 7. mesecu sem prenehala z jemanjem klomifena. Avgusta pa mi je menstruacija najprej zamujala 2 dni, potem sem imela 4 ni močno krvavitev, potem pa 4 dni rjav izcedek, včeraj sem kolesarila, danes pa imela ponovno rjav izcedek. Ali je imela katera podobne probleme? konec tedna imam pri dr. Rešu pregled. Kar malo imam tremo kaj me čaka naprej-po neuspehu-klomifen....naj povem, da so jajcevodi prehodni, spermigram pa tudi dober. no, tako dušo sem olajšala sedaj vas pa pozdravljam.
|
|
|
|