curkica -> RE: klub klomifenk (9.8.2006 11:43:46)
|
Lep pozdrav vsem skupaj! Junija sem začela s prvo dozo klomifena in sem nato po 37 dneh dobila menzus. Ampak potem nisem nadaljevala z jemanjem klomifena, ker mi je sestra pri ginekologu rekla, da naj počakam, če bo v drugo prišla menza sama od sebe, če ne si jo morem spet spodbudit s tableti (enako je blo že prvič - PCO) in nato 5 dan nadaljevati s klomifenom. A kaj ko sedaj ne vem, če bo rdečka prišla, oz. ne vem niti kdaj točno naj bi imela ovulacijo, tako da sem že kar malo obupana. Zanima me, če se je kateri zgodilo, da bi se ji že po enem samem jemanju klomifena ciklus uredil v normalo? Ali naj kar začnem z jemanjem dabrostona, da dobim menzo in nato klomifen? Če bi imela normalen 28 dnevni ciklus, bi jo mogla dobit enkrat 17.08. Kar pomeni, da bi mogla bit v zadnjih dneh ovulacija, ampak nič posebnega nisem čutila, edino beli tok sem imela ful povečan. Prejšni mesec po klomifenu pa sem ful čutila špikanje v jajčnikih celi dan, zvečer ko sem ležala pa celo, kot da mi je nekaj počilo tam notri. Ta mesec ni bilo takega izrazitega špikanja, jajčniki so me le malo boleli. Prosim za kakšno mnenje. Hvala!
|
|
|
|