Bety upa -> RE: klub klomifenk (13.12.2007 8:24:55)
|
Janey...tvoje vrednosti so odlične in lahko spontano zanosiš zdravega otročička.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ta test pokaže samo zalogo jajčec v jajčnikih. Povišan prolaktin je lahko zaradi stresa in ga večkrat ponovijo, da se prepričajo, če je vse OK. Povišan prolaktin zavira ovulacijo in dobiš tabletko Bromergona, ki ga uspešno zniža. Pri klomifenu je pomembno piti progesteron(dabroston, utrogestan, progesteron...) v drugi polovici ciklusa, ker klomifen stanjša sluznico in je vgnezditev onemogočena. Fizični napori, stresi, pitje aspirina.....in podobno, ni zaželjeno, ker onemogoča vgnezditev. Pri PCO je pametno piti še aglurab zraven ali pa prvo prešpikati jajčnike in vse tiste ciste. Meni je vedno po klomifenu ostal kakšen folikel, ki ni počil (vidi se kot cista) in je vsak ciklus zrastel in splahnel. Pri tem mi je pomagala samo punkcija pri Rešu, ki mi je lepo spunkitar vse nepotrebno in sem potem tudi spontano zanosila. Želim vam veliko uspeha pri uporabi klomifena... LP
|
|
|
|