Orki -> RE: klub klomifenk (7.11.2007 10:37:47)
|
Pozdravljene moje drage borke! Jaz se vam po dolgem času spet malo oglašam. Nekaj časa me ni blo, ker smo pri nas preživljali bolj težke čase. Žal se je moja nosečnost končala v 12. tednu s spontanim splavom oziroma abrazijo po krvavitvi in UZ, ki je pokazal, da srček ne bije več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Seveda so sledili dnevi, tedni žalosti, obupa in razočaranj, ampak je vsak dan boljše. Vem, da se je to zgodilo z enim namenom in da je verjetno tudi to za nekaj dobro, čeprav je to težko slišat, kaj šele si dopovedat. Vendar sva močna in bova tudi to preživela. G pravi, da naj počakava 3 cikle in nato spet na Klomifen in ponovno upat na plusek. Malo me edino skrbi, kdaj bodo ti 3 cikli šli mimo, ker imam zaradi PCOS-ja menstruacije bolj na redko. Upam, da čimprej. Sedaj se z možem odpravljava za 1 mesec na potovanje, tako da malo izklopiva in da bova lažje šla v nove boje. Punce, bodite optimistične, borbene in polne upanja. Pa se še kaj tipkamo. Lep dan! Orki
|
|
|
|