|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvajanje od plenic
24.5.2006 8:47:08   
viv_
Naša tamala je doma brez problema brez plenic. Lahko greva tudi ven, v mesto, pove kdaj jo lulat in tudi zdrži do prvega stranišča. V vrtcu je pa druga zgodba - vsak dan po 2x polulana. Tako, da ji sedaj za v vrtec dajem plenice, doma je pa brez.

Pa sem jim rekla v vrtcu, naj jo večkrat vprašajo, ampak pravijo, da se "zaigra in pozabi povedat". Ali se je še kateri to dogajalo?

lp, viv
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odvajanje od plenic
24.5.2006 9:30:50   
simone
Viv, koliko je stara tvoja hči.
Moj sin je star 22 mesecev in je tudi doma brez plenic, v vrtecu pa mu tudi dajem plenice, ker tudi ne pove, da ga tišči.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2006 9:33:48   
Anonimen
Viv moja je sicer stara 2.leti, pred časom sem pisala kako je pridna v vrtcu, suha - da pač gre na kahlico,...

Sedaj čez čas pa druga zgodba - vsak dan dobimo za domov umazane cunje user posted image , pa tudi doma ji žal ne uspeva user posted image  - jaz mislim da je pri naši še prehitro to odvajanje - a ko to omenim vzgojiteljici - da je pri njej čisto pridna, da se pa zgodi da se zaigra in pač polula, da za spat(ker še spijo) in za sprehod dajejo še pleničko, da je od nas staršev odvisno ali bomo nadaljevali ali vztrajali ali ne in da ji na našo željo lahko dajo nazaj pleničko. Je pa še v jaslih tako da plačujemo tudi plenice, zato mi zadnje čase ni nič jasno user posted image user posted image  al morajo šparat al kaj?

Kolikor se pa spomnim ima tvoja Mirna 3.leta - mislim da jih mogoče v vrtcu premalo spomnijo ali pa da pač pri vzgojiteljici otroci enostavno nočejo jit na stranišče,
ker so jim igračke bolj pomembne in "pozabijo". Ravno takrat ko reče ne lulat, jo tišči user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
24.5.2006 9:34:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simone)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2006 9:40:26   
Anonimen
Oprosti bubabaya ni letelo nate. Bilo je pač samo moje razmišljanje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2006 9:40:47   
Anonimen
pri nas so mu pa kar bvzojiteljcie snele plenico za spanje...pa tudi sicer ni bilo težav v vrtcu. Ne vem, če se je morda dvakrat polulal...mislim, da še to ne.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
24.5.2006 10:00:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.5.2006 10:54:34   
viv_
Tamala je stara 2 leti in 5 mesecev.

Tassy, na začetku je bilo isto, pri 2. letih je bila suha, tudi za dnevno spanje... Potem pa po kakšnih 14 dneh konec, ker si je prehladila mehur. Zdaj pa spet probavamo kakšen teden brez pleničk - doma, kot sem napisala je super, v vrtcu pa ... Ma, bom še malo počakala, pa ji bom kakšnih 14 dni za v vrtec še dajala plenice.

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2006 10:59:25   
Anonimen
Mislim, viv, da pri tej starosti še ni panike. Lepo počas pa z andahtjo. Verjamem, da se tolk zamot, da pozabi povedat. Ampak res še ni nič kasno.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2006 11:37:00   
BLAŽIKA
Pri kateri starosti naj sploh probam z odvajanjem. Hčera je stara 16 mesecev in še nismo nič probavali. Kako naj sploh začnemo? user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2006 12:32:38   
NinaŠ
Hm, imamo podoben problem kot ti viv, le da pri nas ni vezan neposredno na vrtec. Anže je suh lahko tudi cel dan (ponoči se ne zbudi niti ko je že postelja mokra, tako da ima ponoči še plenice), vendar le pod pogojem da je z mano. Če je v spremstvu/varstvu koga drugega (vključno z atijem) so hlače skoz mokre (pa ga spet nič ne moti) - in ko ga vprašamo zakaj se je polulal v hlače reče "mamici bom povedal" (češ samo mamici povem kdaj me lulat).  Ne vemo kaj naj?

Blažika jaz sem mu snela plenico, ko je sam povedal da bo lulal (star 22 mesecev - za doma, sedaj ko je bolj toplo pa tud zunaj). Prej pa sem ga le ob previjanju vedno dala na WC da se tja polulal.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.5.2006 20:38:36   
viv_
Poročam... Končno je uspelo in sedaj je bila tudi v vrtcu 3 dni suha. No, polulana ni bila, mokra pa - enkrat se je polila s sokom, enkrat pa z juho ... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?