Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 25.5.2006 7:15:42
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Punce zlate ste....Tud sama sem iskala te planice, ker sem jih enkrat čist slučajno kupila v Mercatorju zdej jih pa ne dobim, pa sem vsem trgovkam razlagala kakšne bi imela, pa so me gledale kot "tele v nova vrata".......Tko da grem sedaj v akcijo, kjer bom vse premetala da jih bom najdla.....
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 25.5.2006 8:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni tudi skorda ne zdržijo več kot 2 uri. Jurti grem v akcijo za temi novimi pleničkami. A jih je mogoče katera kupila že v Šparu?
|
|
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 25.5.2006 14:55:05
|
|
|
|
Šoni
|
PBJ, jaz si pa včeraj nisem dobro prebrala glede pampersk iz DM in sem danes kupila iste kot jih imajo v Mercatorju, je.. . Sem tolk jezna, da mi kar iz ušes puhti, uf.. Bi imela pa vprašanje, kako pa lahko vidiš skozi embalažo katere so?? In ali je navadno potrebno premetati polico Pampersk, da najdeš prave?? So pa na zunaj čisto enake, ne? Samo toliko, da ko bom naslednjič v DM, da si vzamem čas, hahaha. Pa lep dan še naprej... Šoni
|
|
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 25.5.2006 17:07:47
|
|
|
|
ajdaN
|
No jaz sem si pa dans v dm vzela čas in najdla ta prave . Jih mamo že na rit! PBJ hvala za slikice, brez mi verjetno ne bi ratal. Šoni jaz sem jih najdla tkole: Sprednji del vidiš, tam ko je tisti trakec s slikico. In če vidiš slikco tudi na drugi strani skozi embalažo so ta prave. Pa še videlo se je, da je notri en kartonček - tisto ko piše gor "special edition". Pa mal poglej datum izdelave - more bit marec. Sm pa vzela tamalo pakungo, ne jumbo pack, če bi slučajno kiksnila, kr jih ne bi imeli za kaj ponucat. Aja pa imel so različne v enaki embalaži, tko da res dobr poglej. Pa uspešno iskanje želim .
< Sporočilo je popravil ajdaN -- 25.5.2006 17:09:22 >
|
|
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 25.5.2006 17:48:35
|
|
|
|
TVN
|
ajdaN, iz kje si oz. v katerem DM-u nakupuješ? A so imeli vse številke?
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 25.5.2006 18:17:38
|
|
|
|
ajdaN
|
Iz KR. Ampak ostalih številk nisem kaj dosti gledala, edino 9-20 so sigurno tudi imeli. Jaz sem vzela 7-18kg.
|
|
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 25.5.2006 18:33:28
|
|
|
|
PBJ
|
Šoni, če boš pogledala paket ob straneh, boš sigurno našla prave, tako kot je napisala ajdaN. Sem vesela, če sem kateri pomagala. Papa
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 25.5.2006 20:27:06
|
|
|
|
tinica
|
Jaz že kar nekaj časa uporabljam plenice z elastičnimi trakovi in moram reči da so super. Te plenice pa sem ponavadi našla tu tako, da je na paketu bila rumena nalepka na kateri je pisalo special edition. Te plenice pa tudi prodajajo v Avstriji v sparu, bipa, DM, res pa da so malenkost dražje kot pa pri nas. V sparu v Avstriji je cena teh plenic 15 eurov v DM v avstriji pa stanejo 13 eurov ( 5 - 54 plenic). Jaz sem pač blizu Avstrije doma in jih zato skoz kupujem tam in so res super. Upam, da boste našle prave.
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 25.5.2006 22:49:24
|
|
|
|
alijana
|
Pozdravljene. Jaz sem ravno danes kupila v Tušu Pampers Active Baby 4. Res se vidi skozi, dobila sem nove , tiste z raztegljivimi trakci. Tudi res da je datum na embalaži marec 2006. Lp, Alijana
|
|
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 26.5.2006 9:49:59
|
|
|
|
Šoni
|
Punce, najlepša hvala . Sedaj pa ni , da ji ne bom našla. Lp, Šoni
|
|
|
|
RE: Kje so tiste pamperske... 27.5.2006 14:15:14
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Js bom pop...! Zdej so mi poslal pa 2 paketa Active baby... Pa to res znoriš no! Zgleda, da mi te plenice niso namenjene... Sem pa skoz pogledala in so une slabe.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.