Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 24.5.2006 7:35:51
|
|
|
|
darjatimci
|
Ali se sme napisat kje ste se zavarovale,meni namreč diha za vrat en agent od Generali-jev,ker sem alergična na tako posiljevanje sem ga že dvakrat kenslala,ampak po drugi strani pa razmišljam,da bi šla na Generale zavarovat avto,ker imajo dober paket za ženske, ali se da ta zavarovanja združit kaj mislite,imate kake izkušnje?
|
|
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 24.5.2006 8:33:07
|
|
|
|
Magi*
|
Nekateri so že rekli, da to je stran vržen denar itd... zame pa je miren spanec! tisti, ki to pravijo, imajo najbrž preveč denarja
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 24.5.2006 8:33:47
|
|
|
|
viv_
|
Itak!
|
|
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 24.5.2006 8:34:48
|
|
|
|
Magi*
|
Ali se sme napisat kje ste se zavarovale,meni namreč diha za vrat en agent od Generali-jev,ker sem alergična na tako posiljevanje sem ga že dvakrat kenslala,ampak po drugi strani pa razmišljam,da bi šla na Generale zavarovat avto,ker imajo dober paket za ženske, ali se da ta zavarovanja združit kaj mislite,imate kake izkušnje? jaz imam pri Trigl... zato, ker poznam agentko in mi vse ona uredi (stanovanje, avto,...), torej zaradi udobnosti. nimam pa pojma, kje so najbolj splača.
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 24.5.2006 9:21:30
|
|
|
|
*goldfish*
|
Mi tudi imamo. Superstan! Vse, protipožarno,protipotresno, poplavam, vse premičnine, pa še psa! Pa sva 2 leti nazaj sklenila zavarovanje in je začelo s 1.4, 3.4 sva pa odšla od doma, pršla nazaj v gorečo kuhinjo . Pomivalni stroj je pral in je vmes začel goreti!
|
|
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 24.5.2006 12:24:08
|
|
|
|
ninocka
|
Ja itak. Sploh ne morem verjet, da kdo nima? A to ni obvezno? Ce ni, bi pa moglo bit. Zavarovano je za vse mozne stvari, mislim da se za NLP (resno). In mi ni skoda dat tistih 50 jurjev na let, ker ce se karkoli nardi, je skoda velik vecja od tega. Mamo pr slovenici, moji majo pa stanovanje pr Triglavu.
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 24.5.2006 12:49:51
|
|
|
|
kapica
|
Ja, midva imava tudi , ampak nepremicnine se ne. Malo nazaj se nisva imela kaj velikega v stanovanju, ampak zdaj studiram da je treba se to ,vsekakor. Joj, mana- t a je to mozno. Jaz veckrat pomivalni stroj vklopim in greva ven, al pa zvecer, ko greva spat. Nisem se nikol pomislila, da bi zato kaj zacelo goreti .
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 24.5.2006 12:57:18
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi mi imamo zavarovano stanovanje že kar nekaj let (zavarovalnica Grawe) - nikoli ne veš, kaj te doleti. Lp
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 25.5.2006 7:40:46
|
|
|
|
SaaS
|
Tudi mi imamo zavarovano. Zdaj sva na novo naredila v dnevni veliko panoroamsko okno in sva se ravno pogovarjala, da bo treba še to dodatno vključit v zavarovanje hiše. Darjatimci, kje se bolj splača ne vem. Mislim pa da ti zavarovalnice nudijo določene popuste, če imaš pri njih sklenjenih več zavarovanj (dodatno zdravstveno, avto kasko, življensko zavarovanje, nepremičnine..). Mogoče se ti najbolj splača tam, kjer imaš že sklenjena druga zavarovanja.
|
|
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 25.5.2006 8:22:45
|
|
|
|
emaa
|
Mava od letos, me je že precej skrbelo, amapak je mela vsaj moja mai zavarovano, pa bi malo dobila, tako vsaj mirno spim.
|
|
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 25.5.2006 13:42:56
|
|
|
|
kitty
|
Odkar imam lastno stanovanje imam zavarovano.
|
|
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 25.5.2006 19:54:25
|
|
|
|
Moyca_
|
ja logično da imamo zavarovano! Imamo pa pri Mariborski. Posebaj imamo zavarovano tudi opremo,... in če gledaš sploh to ni kak denar- še na en pravi nakup ne moreš iti s tem denarjem- tako da mi ni žal.
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 25.5.2006 21:37:19
|
|
|
|
koala
|
Logično. Če pomislim koliko plačujemo za zavarvanje avta, pa ni nikomur škoda, jim je pa žal tistega denarja za stanovanje zavarovat. Ne vem no meni to ni logično. Imamo pa zavarovano vse, tako da bi dobila povrnjeno še če mi kolo iz kleti ukradejo. Po moje se splača.
|
|
RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo? 26.5.2006 19:39:54
|
|
|
|
mehurčica
|
Darjatimci, Generali ima dobra zavarovanja za nepremičnine. Jaz si bom naredila pri zav. Merkur, ker imam tudi življenjsko tukaj in imam potem 10% popust pa še super zavarovanje je.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?