Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Redni popadki, ki so prenehali- kdaj porod? 23.5.2006 14:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Če so prenehali, potem niso bili to redni popadki Kdaj boš rodila je težko napovedat. Bodi pozorna na gibe otroka, če se umiri, se pojdi spet pokazat! Umiritev otroka in redni popadki na 5 minut vsaj eno uro napovedujejo porod. Aja, baje pravi popadki bolijo kot sam . Pravijo, da kadar kadar gre zares, takoj vedo. Srečno!
|
|
|
|
RE: Redni popadki, ki so prenehali- kdaj porod? 23.5.2006 15:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
umiritev otroka in " redni popadki " ne napovedujejo poroda. meni se je to non-stop dogajajo že po 30 tednu,rodila sem v 37 tednu.
|
|
|
|
RE: Redni popadki, ki so prenehali- kdaj porod? 23.5.2006 15:33:23
|
|
|
|
TiaSara
|
Meni je to zelo znano in mi gre že pošteno na živce. Ko že zgleda, da bo, pa se vse poneha. Bo treba kar počakat. Meni se je to prvič zgodilo v 35 tednu (tam nekje), sedaj pa sem v 40, take "napade" sem imela trikrat, kdaj bom pa rodila pa pojma nimam. Aja, pa tudi mali se je ponavadi umiril.
|
|
|
|
RE: Redni popadki, ki so prenehali- kdaj porod? 23.5.2006 18:58:07
|
|
|
|
lin
|
Jaz imam tako izkušnjo. PDP sem imela 25.6.2004 in dva dni prej sem dobila popadke redne in vse bolj pogoste tako da me je moj dragi odpeljal v porodnišnico, kjer so me obdržali in čez cel dan so se popadki vse bolj vrstili tako da mi je rekel porodničar da bom sigurno pred polnočjo rodila in glej ga zlomka po večerji se je vse umirilo,noč je bila mirna, tako da sem drugi dan popoldan po viziti na lasno željo zapustila porodnišnico, ker popadkov ni bilo več in nazaj sem se vrnila komaj 05.7.2004
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?