|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšen stolček za hranjenje?
2.6.2006 6:46:01   
sato
poleg tega mi je bilo všeč, da je otrok že od prvega dne (tam pri 6m smo jo dali not) pri mizi in ne da ima še neko svojo mizico. Enostavn je za čiščenje. In nekako se mi ni zdelo, da bi pol v tem stolčku otrok se še gugal in počival in kaj vem kaj. Naj se navadi za mizo se je, spi in igra se drugje. Tako da pri nas so med hrano na mizi le žlice in vilce in nobenih igrač
user posted image user posted image user posted image
Pa še "raste" z otrokom-3 leta ga hčerka uporablja kot stol pri pisalni mizi, pa tudi ko imamo "gnečo" z obiski, ga ponucamo kot dodaten stol v kuhinji. In prav udobno se sedi na njem.
Čez kakšen mesec pa bo spet začel služiti svojemu prvotnemu namenu.
Mi ga v glavnem ne bi zamenjali za noben "nobel oh in sploh" stol, ki ga po pol leta nimaš kam dati. Trip trap so pred kratkim imeli v Sponi za 6.990sit.   

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
2.6.2006 21:37:49   
MojcaG
mi imamo tega iz ikee in se fajn obnese - hvala seven za tvoje nasvete na tem forumu, jih rada upoštevam.

in stol je prav čeden!
user posted image

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.8.2006 8:40:29   
crci06
Živjo!
Zaenkrat samo firbcam... moram najdit link do tega stolčka iz Ikee...

Z vami pa bi rada delila samo en nasvet, ki mi ga je dala trgovka v trgovini Šparovček...

Tja sem šla malo pogledat, kaj imajo (komisijska trg.) in so se mi zdele cene kar visoke.
Ko me je vidla, da ravno gledam ceno od rabljenega trip-trap (mislim, da so bili cca 9K-11K), mi je pripomnila, da je edini pravi trip-trap od "Stooleja", ker je ta narejen na Z.

Baje se v raznih poceni Rutarjih dobi nov lesen stolček za hranjenje, ki pa je narejen na A, in se LAHKO PREVRNE!!! (baje pa so tisti na A novi cca 9K)

Toliko v opozorilo, ko bom pa kaj več vedela, vam pa lahko javim (sam boste mogle še malo počakat user posted image )

LP!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 53
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?