Marogica -> RE: kaj si mislite o bajkerjih?? (23.5.2006 22:38:40)
|
Sama sem bila motoristka, moj bivši tip tudi, moj mož je tudi vozil motor. TOrej sem s srcem in dušo zraven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sva se pa z možem dogovorila, da ko bova imela otroka, ne bova več vozila motorjev, ker je enostavno prenevarno, ker so motoristi v nesreči vedno šibkejši členi, in prevzemati odgovornost, pomeni za naju, se tudi odpovedati motorju. Kaj si mislim o njih? Obstajajo prepotentneži, kot jih je poimenovala Meta, obstajajo pa motoristi, ki jim je vožnja z motorjem način življenja. Torej, prepotentnež je motorist, ki si kupi cestaka, ki ima čim več PS-ov in čim več ccm, da lahko divja, se pokaže in predvsem ogroža sebe in druge v prometu. Motorist s srcem in dušo, si ponavadi kupi "mirnejši" motor, se izogiba avtocest, se vozi po prelazih, upošteva cestne predpise in predvsem uživa, uživa, uživa. Vsaj jaz sem bila v takšni družbi motoristov. p.s. me pa še vedno zagrabi in spreleti, ko slišim motor, v bližini ali daljavi...
|
|
|
|