|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj si mislite o bajkerjih??
23.5.2006 10:52:54   
Anonimen
torej, na nekem drugem forumu je podobna tema, zato me zanima vaše mnenje.. naj povem še to, da jih tam ful blatijo....

kaj pa ve mislite?? ste bajkerce? bi bile, če bi imele možnost? kaj si mislite o njih??

čist tko, mal v razmislek..

pa lep dan in veliko sončkauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.5.2006 10:54:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj si mislite o bajkerjih??
23.5.2006 11:01:11   
CUKRČEK
So takšni in drugačni...dobri in slabi...tako med bajkerji, vozniki avtov...

Jaz sem včasih imela bolj slabo mnenje o motoristih....v bistvu sem se jih bolj bala ....bala same brzine. Potem pa je mož kupil motor. V bistvu sem bila še vedno proti, ker pač velika večina blazno kritizira motoriste. Potem sem se pa navadila. Sama se pa nisem vozila. Zdaj me je pa prepričal, da se popeljem z njim. In sedaj vse to gledam s čisto drugačnimi očmi. Postalo mi je fuul všeč .
In ko si na motorju šele vidiš, koliko voznikov avtov "motovili" po cesti. In da so veliko veliko hujši id motoristov. Saj pravim...so dobri in so slabi med vsemi. Toda prepričana sem , da so avtomobilisti veliko slabši.

Zato je težko govorit, če ne poznaš obeh plati. Je treba poskusit pa potem komentrat.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2006 11:02:09   
darjatimci
Pravi bajkerji so zame frajerji in niso norci,ki nosijo glave na cestah naprodaj.Midva sanjava,da bova enkrat imela kakšnega čoperja ali pa harlya in se bova furala tako kot se za bajkerje spodobi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
23.5.2006 11:14:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2006 11:21:17   
Anonimen
ja, CUKERČEK, to maš prav.. treba je sprobat obe stvari, pa pol mal drugač gledaš na stvari.. odkar se jaz vozm z motorjem čist drugač gledam na cesto.. ful naprej gledaš kak avto k zavija iz stranske.. kr včasih te pogleda, ampak vseeno spelje.. pa drugače reagiraš, bolj si pripravljen...

no, to temo sem odprla predvsem iz komentarjev, k so bili na eni strani, d smo vsi bajkerji samomorilci, k nimamo pameti, k ne obvladamo hitrosti....... mislm, ti gre kr na jok k bereš..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2006 11:21:17   
Barbs
Mi smo bajkerska familija.user posted image  Vsi smo navdušeni nad motorji in vsem, kar je povezano z njimi. Otroci se seveda še ne vozijo, razen starejša hčera, ki je dovolj stara za sopotnico na zadnjem sedežu, vendar se z mano noče voziti user posted image , jaz se pa niti ne sekiram preveč, ker se raje sama. Lani oktobra smo prodali moj motor, ker sem bia pač noseča in sem se zavestno odločila, da zdaj par sezon pač ne bom motorirala. Moj user posted image  se je strinjal, svojega pa vseeno ni prodaluser posted image  ...Ttudi prav.
Oba sva člana bajkerskega kluba ( ne bom delala reklameuser posted image  ) in  imava med motoristi ogromno prijateljev. To so različni ljudje, z različno izobrazbo, iz razčičnih krajev. Velika večina pa ima enako, ali vsaj podobno filozofijo in pristop k življenju. To nama je všeč , ker tudi midva in cela naša familija, tako živi. In še zdaleč ni res, da so bajkerji izključno dolgolasi in mesnati osebki, ki brezglavo drvijo naokorg... čeprav poznam tudi nekaj teh ( dolgolasih) in moram rečt, da so super fantjeuser posted image user posted image  

Pa še to. Že v moji službi lahko na hitro naštejem več zoprnih in smotanih ljudi...pa se vsi vozijo s fensi avti in hodijo naokrog v zategnjenih kravatahuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2006 11:22:53   
Anonimen
moram rečt, da so super fantje

BARBS- bravo!!!!!!!!!!!!!!!!! čista resnica!!!!!!!!!!!!!!

tok k je motoristu dobrih ljudi, jih je malo.... čist zares!!!!!

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2006 11:26:35   
srki
Se podpišem pod post od Cukrčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2006 11:27:06   
viv_
Meni so face... user posted image user posted image user posted image

Bila sem pred leti na Biker's weekendu v Lendavi - niti en opazno nabasan, nobenega bruhanja, nobenega pretepanja. Imajo glavo na mestu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2006 11:38:17   
kapesanta
Sem zaenkrat še samo sopotnica - sej se to tud med bajkerje šteje ne?
Mnenje - večinoma dobri vozniki, samo žal je tudi nekaj kamikaz, ki mečejo slabo luč - jaz pravim, tisti ki Matildo išče, jo slej ko prej tudi najde - samo na žalost še koga zraven potegnejo. Žal so pa velikokrat za nesreče krivi avtomobilisti, ki ne gledajo kaj dogaja na cesti, ali pa celo nalašč nagajajo.
Ja v kolonah je pa res zakon, ko lahk šibneš mimo..... je pa to, kot pravi Cukerček - čisto drugi svet....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2006 11:45:07   
Anonimen
kapesanta, me se mormo pa velikrat na cesti srečat.. smo iz istih koncev..user posted image

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2006 12:05:41   
Anonimen
Kje blatijo Bjakerje?A?
Takole bom povedala.Pred leti nisem imal dobrega mnenja o bajkerjih.Pa sva se z možem nekega dne jim pridružila.Bajkerji niso vsi v črno usnej(je ful modnouser posted image jaz imam tudi črno usnjeno obleko za motor)in z verigami(teh nimam)ter tetovirani(enga imam)opremljeni divjaki.Na mnogih motorističnih srečanjih sem srečala.gospode in gospe pri 60 letih,z nazivi kot so zdravnik,direktor,magister,pa ne vem še kako izobražene ljudi,ljubitelje počasne užitkarske vožnje z čoperji,tisti,ki si pa privoošči se pa vozi na Harliju.
Prihajajo iz vse Evrope,stari in mladi.Res se dogajajo nesreče,mnogokrat zaradi nepazljivosti drugih udeležencev prometa in včasih zaradi nepremišljenosti in mladostne objestnosti voznikov hitrih cestnih motorjev.
Seveda da teče alko na radunih,ampak takrat ostanejo motrorji parkirani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.5.2006 12:08:12   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

d smo vsi bajkerji samomorilci, k nimamo pameti, k ne obvladamo hitrosti....... mislm, ti gre kr na jok k bereš..user posted image

Zelo puhko razmišljanje... To so zihr napisal ljudje, k na cesti bajkerjom najbl škodujejo. Jst bi takim vzela izpite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2006 12:14:42   
Anonimen
Aha,če se ne motim je biba špijunirala na forumu..čvek v tri dni,kamor bi tale tema tudi spadala.dve bajkerice sva se pogovarjale o motorjih,pa o radunih,pa kakšne motorje imamo raje.Pa kdaj so zbori.Pa da je za začetek že kar veliko nesreč,pa da najbbolj norijo tisti s cestnimi motorji.Roko na srce,res je,če se zgodi nesreča je vedno z cestnim hitrim motorjem.
Na meji bodo delili zgibanko o obnašanju motoristov na cestah in kje so najbolj nevarne točke cest za motoriste.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.5.2006 12:17:34   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

pa da najbbolj norijo tisti s cestnimi motorji

ne pa vedno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.5.2006 12:19:53   
puncica
Sovražim bajkerje pa tudi avtomobiliste, ki se čez našo vas vozijo 100 ali več na uro. Mislim da so to norci in poplnoma neodgovorni osebki in samo čakamo kdaj bo do kakšne nesreče prišlo. Ravno včeraj sem se nad enim jezila. Gre pa čez našo vas ogromno motoristov, ker je za njih cesta ful atraktivna (veliko ovinkov, lepa okolica, malo ljudi).

< Sporočilo je popravil puncica -- 23.5.2006 12:22:34 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.5.2006 12:23:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

pa da najbbolj norijo tisti s cestnimi motorji

ne pa vedno

Procentualno.JA,če se spoznaš na motorje so ja cestni hitrejši kot čoperji.
Sicer pa kaj se sploh gremo,no.Vsak je svojega življenja gospodar,eni previdni drugi majn.Želim le to,da bi bilo čim manj nesreč na cestah in,da bi prav vsi ljubitelji dveh koles letos uživali,Jaz komaj čakam prve radune.
Mislim,da je biba mal pretiravala in ne vem kje je pobrala tisti stavek,ko ga pa jaz ne najdem nikjer.Mislim za tako malenkost pa za mnenje nekoga tak prah dvignit pa jokat,lepo vas prosim malo več resnosti.
Življenje je pa le vseeno dragoceno,samo eno je.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.5.2006 12:30:18   
Anonimen
Aha,če se ne motim je biba špijunirala na forumu..čvek v tri dni,kamor bi tale tema tudi spadala.dve bajkerice sva se pogovarjale o motorjih,pa o radunih,pa kakšne motorje imamo raje.Pa kdaj so zbori.Pa da je za začetek že kar veliko nesreč,pa da najbbolj norijo tisti s cestnimi motorji.Roko na srce,res je,če se zgodi nesreča je vedno z cestnim hitrim motorjem.
Na meji bodo delili zgibanko o obnašanju motoristov na cestah in kje so najbolj nevarne točke cest za motoriste.

neva6, mal si se zmotla.. nisem nikjer zasledila drugih tem o bajkerjih.. tko, da prosim za link..

takšne in še veliko slabše komentarje najdeš pa na delo.com, kjer so opisane prometne nesreče, zraven pa komentarji.. in točno te stvari so napisane-tudi pri našem prijatelju,ki se je prejšnji mesec ponesrečil pri kresnicah..

preden sem to brala, si nisem mislila, da znajo ljudje biti tako kruti in butasti, da pišejo takšne stvari kot jih... tko da, lahko grete prebrat.. men je slabo

< Sporočilo je popravil biba12 -- 23.5.2006 12:31:10 >

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.5.2006 12:43:17   
Anonimen
A tako,pol pa vzamem besede nazaj...se mi je zdelo,da nič kaj takega ni bilo v našem pogovoru.Bajkerji pa ja ne bomo po sebi pljuvaliuser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=697398&mpage=453&key=&#929722

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
23.5.2006 14:08:49   
Anonimen
No, če že vprašate za MNENJE, ga bom pa dala.

Zame so motoristi v 90% prepotentneži, prepolni denarja, ki ne znajo drugega s svojim časom, kot da ga zabijajo med drvenjem in šviganjem po cestah. Kdo lahko najde duševni mir med ropotom fergazerja in koncentriranjem na to, kako prehiteti vse pred sabo, tega jaz ne vem. Nisem pa še videla motorista (razen fosilov na čoperjih, ki ne vem kje je fora, da mora držat balanco 2 metra narazen pa v luft), ki bi vozil po omejitvah.

Skratka, jaz ne najdem niti ene pozitivne misli o njih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
23.5.2006 14:15:30   
Anonimen
Men je pa to isto, kot da bi vprašala, kaj si mislimo o lastnikov Audijev. user posted image
Jaz pozdravljam vsakega, ki se po cesti vozi normalno, ter ne ogroža s svojo vožnjo mene in okolice, pa v končni fazi tud sebe. Pa mi je vseeno, če se s traktorjem vozi al pa z enduro. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
23.5.2006 14:57:18   
kapesanta
joj punce ste me čist razr. - jst bi pa tulk šla kak krog naokrog, zdej ku je tak lep sonček. Žal nikjer ne dobim moto cot za user posted image  (jao da me mama zdele sliši).
draga Meta. - glede na to da poznam ZELOOOO veliko motoristov, ti moram povedat da je razmerje prej obratno - samo tistih 10% vsi predobro poznamo, pa zgleda da so v večin.

zdej si pe že kako uro pojem od Jagod Motore........

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.5.2006 15:32:08   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

No, če že vprašate za MNENJE, ga bom pa dala.

Zame so motoristi v 90% prepotentneži, prepolni denarja, ki ne znajo drugega s svojim časom, kot da ga zabijajo med drvenjem in šviganjem po cestah. Kdo lahko najde duševni mir med ropotom fergazerja in koncentriranjem na to, kako prehiteti vse pred sabo, tega jaz ne vem. Nisem pa še videla motorista (razen fosilov na čoperjih, ki ne vem kje je fora, da mora držat balanco 2 metra narazen pa v luft), ki bi vozil po omejitvah.

Skratka, jaz ne najdem niti ene pozitivne misli o njih.

meta..jst se bom pa kr pod tebe podpisala...mislim cist enako...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.5.2006 15:41:01   
Anonimen
Nič si ne mislim o njih.

Ne sodim ljudi po skupini, kateri pripadajo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?