|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poraščenost
23.5.2006 10:26:49   
Anonimen
Pozdravljene punce!
Imam eno čudno vprašanje ki pa me močno skrbi. Oba s partnerjem sva poraščena, on je nekoliko bolj svetel jaz pa precej temna. Pričakujeva svojega prvega otroka in me zanima če bo to podedoval? Kaj menite ve? Ali ima katera podobno izkušnjo? Skrbi me in verjetnost se bom celo nosečnost spraševala če bo otrok brez dlakic in upala da bo tako.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poraščenost
23.5.2006 10:29:11   
Anonimen
Ali si kje videla koga ki je brez dlak? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2006 10:32:45   
Anonimen
Pri nas je ati kar precej kosmat, samo las ima premalo user posted image  In Ana je po njem podedovala kar precej kocinic (po rokah, nogah in ramenih je kar fletno puhasta), tako da se malo bojim, kako bo v puberteti, ker ji ne želim, da bi se celo življenje morala ubadati s poraščenostjo. Ampak kaj moremo? Pač ima že od rojstva veliko las na glavi, pa tudi kocinic po telesu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2006 11:10:11   
cukerček
ne obremenjuj se s poraščenostjo glavno da bouser posted image zdrava in srečna ti jo boš itak mela rada ne glede na to kako bo izgledala. moja nečakinja je ob rojdtvu tudi imela dokaj dosti puheca pa je hitro odpado.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
23.5.2006 11:17:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2006 19:25:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s čim vse si belimo naše (lepe) glave user posted image user posted image user posted image user posted image
Jz sem tut kosmata (kot medved), moja 4-mesečnica pa (še) ne. Upam, da tako ostane!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2007 11:39:25   
miha_b
No tudi pri nas imamo malce večjo poraščenost pri punčki stari eno leto in pol. No ker se nahaja poraščenost izključno na predelu nad ritko (povsod drugod ni opazno oz temnih dlak ni) predvidevamo da je lahko to tudi od  plenic (uporabljamo babylove plenice ki imajo na tistem delu elastiko), dvomim pa da gre za kakšne hormonske motnje.

Vsi smo srečni ker je z našo malo vse ok, vendar pa je zadeva lahko v bodoče zelo neprijetna.

< Sporočilo je popravil miha_b -- 19.2.2007 11:44:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2007 11:46:47   
Anol
Živ,

Da se ne boš ustrašila, ko bo ven prišel, ker bo skoraj sigurno kosmat, ampak je to le puhec, ki počasi odpade. Naš ati je tud kar kosmat, pa še temen. Moj Ažbe je pa zaenkrat zelo svetel, ampak se bojim, da bo tud kosmatinec, ker ma že zdej ful svetlega puhka pri 2,5 letih.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2007 11:49:08   
Boni3
Naš mladinec ima 3 leta in je od rojstva dalje po hrbtu kosmat (se glih ne da reč temu puh),da je joj. Je zdravnica rekla,da bo kar lepo ostalo in bo pač mačouser posted image . Moram pa reč,da niben od naju ni pretizano kosmat,tako,da ne vem.....Če mali nebi bil izrezani ati,bi lahko rekli,da je poštarjev,tako pa....
Mah glavno,da smo zdravi,pa makar malo kosmati.

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......