|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruselj
23.5.2006 8:34:09   
Anonimen
Punce dobro jutro....Imam eno vprašanje in sicer ali je Bruselj res najbolj znan po uspešnih umetnih oploditvah in kje bi lahko dobila kakšno kontaktno osebo, hvala in lep dan.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruselj
23.5.2006 9:34:10   
Anonimen
Poskusi v Društvu za večjo rodnost - ga. Mojca Pirnat

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2006 10:42:18   
anadejka
tudi tukaj imaš nekaj podatkov.......

http://www.neplodnost.info/ziva/portal/article.php?story=20050517005652701

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2006 11:42:20   
vampirka
Anonimna. Osebno poznam mlado ginekologinjo, ki opravlja specializacijo v tem centru (njen partner je moj kolega na mednarodnem študiju) in baje so res najbolj uspešni v Belgiji (njihov % pa ni nič kaj višji kot v naših klinikah). Glede na okvirne cene objavljene na "živi" si lahko izračunaš, da pri nas dobiš za ta denar že dva postopka (npr. pri Rešu - pa še čakat ti ni treba).
Ne da bi komu pamet solila...ampak včasih ne gre vso krivdo valiti na zdravnike in naš "ušivi" zdravstveni sistem...veliko je odvisno tudi od nas samih (ne govorim na pamet, ampak iz izkušenj). Samo filat se z injekcijami in čakat na pozitiven rezultat, je veliko premalo. Pa ne vzeti tega osebno (ni mišljeno direktno za tebe, saj te niti ne poznam). Postopki v tujini so npr. pametna investicija v primeru, ko gre za darovanje celic (to pa pri nas res ni urejeno). Veliko sreče!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2006 14:37:49   
biba 1
"Samo filat se z injekcijami in čakat na pozitiven rezultat, je veliko premalo."

Kako to misliš?user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2006 9:42:53   
anadejka
Ljudje največkrat pomislimo na tujino ko nimamo več izhoda.Ko bom pokurila vse štiri postopke(ko bom končno prišla do njih,če sploh kdaj) ki jih imam na voljo,mi res ne preostane nič drugega kot tujina,ker je ta zakon v naši ljubi sloveniji tako "pametno" urejen,saj se postopkov s podarjeno celico ne sme plačati ker potem bi se šlo kao za preprodajo.Kok neumno,saj ne plačaš celic,ampak samo postopek in zdravila.

Ne vem zakaj se anonimna zanima za tujino,mogoče ima podoben problem,mogoče pa se je samo naveličala čakati.Za podarjeno jajčece celo na GK.Lj.dajejo naslove za kliniko na češkem,saj je pri nas nesmiselno čakati,ker je darovalk tako malo.Glede Reškota pa zasigurno vem,da ne sprejme vsake pacientke ki pride k njemu.

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2006 10:25:25   
vampirka
Anadejka, se strinjam s tabo. Glede darovanja celic sem tudi v prejšnjem postu napisala, da popolnoma razumem, če je to odločitev za tujino...

Biba, s tem sem mislila, da je treba tudi na sebi kaj narediti..."če v glavi ne štima, potem v riti tudi ne more" user posted image ... zdrav način prehrane in gibanje v osnovi, nekaterim pomaga (predvem psihično) obisk kakega terapevta (masaže, homeopatija, avtogeni treningi...), spet tretje sprosti kaj čisto "levega"...najslabše je nič početi (tak postopek skoraj zagotovo ne bo uspel)...seveda ne moremo enačiti vseh in tlačiti vse pare v en koš. V primeru, ko gre za odsotnost celic, potem ti nič ne pomaga (kar ne pomeni, da psihično ravnovesje ni pomembno...še posebaj za (bodočega) starša)!

In še enkrat povdarjam, da nisem hotela nobenega užaliti - vsak se odloča za sebe. In če imaš finančno možnost, potem je vredno poskusiti vse!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.