Prozorna tekočina (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Prozorna tekočina (23.5.2006 7:49:12)

Po izračuni naj bi jutri bila moja ovulacija, ampek me moti , ker do sedaj nisem imela tako mokrega izcedka, da moram nositi mini vložke. Izgleda, kot da bi se z vodo polivala in to že cel teden. Urin mi ne uhaja, ker bi bilo vse bolj rumeno obarvano, ampak je samo mokro brez kakršne koli barve. Vem, da je v času ovulacije izcedek, ampak moj je drugačen, ni vlečljiv, brez vonja. Samo mokrota, ki me moti. Malo imam tudi krče v spodnjem delu.Delamo pa na bebici. Je možno, da bo kakšno vnetje?
Zaradi miru se bom naročila na pregled.

kapica -> RE: Prozorna tekočina (23.5.2006 12:35:17)

Pri meni se to v casu ovulacije veckrat dogaja, tako da imam dnevne vlozke obvezno.
Bi rekla da je normalno, jaz se nisem imela kdaj vnetja.

iwa -> RE: Prozorna tekočina (23.5.2006 16:26:11)

jest mam tud v tistem tednu plodnih sni nooro velik vsakršnih izcedkov, tko da če te nič ne srbi ali peče ali podobno po moje ni panike. Pa lep dan!

pot -> RE: Prozorna tekočina (23.5.2006 23:10:57)

Meni je zaradi nenehnih bakterij oz. izcedkov rekla G. da naj si kupim ene tablete, ki mi full pomagajo. Je pa res, da rabis konkreten vložek, tisto noc, ko si vstavis to tabletko v nožnico. Imenujejo se: Natrii tetraboratis vagitoria 20% - bakteriostatik, antimikotik. Meni zadošča že pol te gumijaste zadeve.
Vprasaj svojo G., če bi tebi tudi to pomagalo.

KODA -> RE: Prozorna tekočina (24.5.2006 21:39:05)

Brezbarven obilen izcedek,je pri meni prvi znak za ovulacijo.

Anonimen -> RE: Prozorna tekočina (24.5.2006 22:33:21)

Se podpišem pod KODO....

Stran: [1]