tačka
|
Halo punce, pa se oglašam še jaz. Tudi midva z možem pričakujeva , to je moja prva nosečnost. Sem v 17. tednu, počutje je pa od vsega začetka odlično. No, na začetku me je mučila zgaga, pa zvečer sem bila zelo utrujena, ampak slabo mi pa na srečo ni bilo nikoli. Očitno je pa res, da je drugo trimesečje najlepše, zdaj sem sploh polna energije in dobre volje. Za nami je že NS, naslednji pregled (po dolgem času) imam prihodnji teden. G je rekla, da bo zelo dolgo trajal, ker bo morala pri obeh vse izmeriti, zdaj pa ne vem, a bo to že morfologija ali kaj. Povsod namreč berem, da se morfologija opravlja v glavnem v 20. tednu. No, kakorkoli, samo da ju spet vidim in da bo z njima vse ok. Seveda pa bom vprašala tudi, če se že vidi spol, ker sem zelo firbčna. Kaj si želite ve? Jaz navijam za parček ali dva fanta, ampak je čisto vseeno, ker bi imeli tudi dve punci povsem enako radi. Zadnje čase imam na trenutke tak hecen občutek v trebuhu, pa nisem ziher a so to že od najinih srčkov, ali me žgačka želodec ali kaj drugega. Bo treba še malo počakat, da bodo tiste taprave brcike. Moj trebuh je ogromen, že od aprila nosim nosečniške hlače, pa mi prav fino pašejo. Tudi v ogledalo se zelo rada gledam, ker vem, da sta v tem trebuščku najina srčka. Drugače pa uživam, berem, se sprehajam, kofetkam, samo tisto kar bi morala delati (diploma) se mi ne da. No ja, bo že. Punce, a se že kaj mažete s kremami proti strijam? Jaz se včasih s takimi, včasih pa kar z navadnim mlekom po tuširanju. Ampak strije bom sigurno dobila, ker imam že celo življenje zelo suho kožo. S katerega konca SLO pa ste? Jaz sem iz LJ. Zdaj moram pa končati, ker greva z dragim malo ven. Uživajte, pa se beremo.
|