Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 22.5.2006 13:23:53
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Imam narejeno veterinarsko šolo in to je delo, ki bi ga rada opravjala. Na žalost ga pa ne. Ker pač ne dobim službe v tem poklicu. Delam pa v pisarni, kar mi ne ugaja. Glede materinstva pa ne težijo tukaj.
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 22.5.2006 13:35:43
|
|
|
|
viv_
|
Men je delo čist fletno in načeloma rada hodim v službo. Tudi šef je faca, ne teži zaradi nosečnosti, tako da ni panike. Pa super mi je delovni čas... veliko pozitivnih stvari. Včasih sem hotela bit veterinarka, pa nisem nardila sprejemnih za na veterinarski faks . Zdej bi pa mela privat kamping
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 22.5.2006 13:43:32
|
|
|
|
Geja
|
Delo mi je všeč, vendar pa tukaj nisem zadovoljna zaradi plače in odnosov... pa še za določen čas sem do konca avgusta.... Glede nove službe pa mislim da so pomembne veza in poznanstva, ja žal je tako.... čau,čau Geja
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 22.5.2006 14:10:10
|
|
|
|
Nixxon
|
Delam to za kar bom izobražen, maram ga pa ne ravno. Sanjski poklic: car designer. Moja najljubša aktivnost (če odštejem vse člane svoje družinice), za katero pa imam najmanj časa.
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 22.5.2006 18:10:36
|
|
|
|
čaki
|
kar bi rada delala ne delam ker ne morem nardit matematike mature, delam pa v eni tovarni kot delavec-črnc za male pare.. ne dobiš dopusta... uglavnem vsaj neki pa je... upam da 1,6 uspem nardit maturo
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 22.5.2006 23:32:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Delam v taksiju in delo samo me sicer čisto veseli, ampak delovno okolje je pa malce bolj v ku***. Ne če, ampak KO bom dokončala šolo, bom definitivno delala v pravni službi. Če bo vse po sreči, bom odvetnica. In to BI delala ne glede na karkoli. Področje civilnega in kazenskega prava. Tukaj, kjer delam, pa glede materinstva nič ne težijo. Vse se da uredit in si urnik sproti prilagajam. Po potrebi tudi dnevno. Perspektivni poklici? Po mojem mnenju pravo, računalništvo, management,...
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 23.5.2006 8:11:48
|
|
|
|
n*a*
|
Draga Kerensa, jaz sem pravnica in delam v pravni službi in me glih zato boli glava in bi rada delala kaj drugega. Se pripravljam na pravosodnega, torej delam zraven še na sodišču, kar naj bi bilo ultra zanimivo, pa človeka glava boli zraven teh problemov. Rada bi delala kaj bolj pozitivnega, ustvarjalnega - ta kregarija mi vzame preveč energije... Kak dober predlog?
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 23.5.2006 20:53:46
|
|
|
|
Anonimen
|
V sedanji službi mi je kul . Idealna služba-direktor manjšega hotela na rajskem otoku.
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 23.5.2006 20:55:18
|
|
|
|
Primoza
|
To kar delam zdaj je OK.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2006 21:14:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 24.5.2006 15:52:26
|
|
|
|
benika
|
Službo v gostinstvu kvalificirani delavci precej težko dobimo, saj naše mesto povečini zasedajo študentje, saj velja mnenje, da kelnar je pa ja lahko vsak. Moja sanjska služba je delo v pisarni, v kakšnem hotelskem marketngu in to je to. Sem pač bolj dolgočasno bitje
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 25.5.2006 15:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravnica na zavarovalnici...kako zanimivo delo... Nikoli ne bi šla še enkrat istega študirat, zanimajo me bolj kreativne stvari kot oblikovanje in oglaševanje, nič pa ne bi bilo narobe tudi s prodajalno potiskanih majčk na kakšni doooolgi brazilski plaži.. Sicer pa: Nikoli se ne ve!!
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 25.5.2006 15:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti bom rezervirala butik v mojem hotelu
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 25.5.2006 16:02:03
|
|
|
|
tulip
|
Velja MIč! Tudi zame!
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 25.5.2006 21:01:45
|
|
|
|
mehurčica
|
Delo, ki ga opravljam, mi je zelo všeč. Maserka sem si želela postati že pri 14 letih, ko sem bila operirana na kolenu in deležna prvih masaž. Učenje smučanja mi je na izi, ker sem trenirala 16 let. Prav tako rada hodim na terminčke, kot pomožni zav. zastopnik(nikoli si nisem mislila, da mi bo kaj takega všeč...no, že zaradi družbe je fajn ...) po novem delam preko javnih del na Sončku, zvezi društev za cerebralno paralizo, in mi je res fajn. Fajn družba in še eno delo, ki mi je všeč.
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 25.5.2006 21:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ne bi bilo vseh ČE-jev in KO-jev, bi bila bibliotekarka in pravljičarka.
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 25.5.2006 21:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi bila pa fotografinja, v stilu Arne Hodaliča
|
|
|
|
RE: s čim bi se ukvarjali, če... 26.5.2006 9:05:59
|
|
|
|
kitty
|
Sem zadovoljna to kar opravljam, skakam pa sicer ne od veselja. Jaz bi bila pa glavna direktorica, poleg bi pa mela pomočnika in namestnika. To je blo prvo ki mi je padlo na misel
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?