Anonimen -> pritisk (22.5.2006 8:51:02)
|
Po vseh slabih novicah kako ne bom mogla zanositi po naravni poti, po žalosti, obupu in po operaciji, ki je potekala fenomenalno so nama povedali, da je sedaj možno tudi zanositev po naravni poti in po vsem tem veselju so sedaj po dolgem čakanju, ta teden končno "prišli" moji plodni dnevi. Komaj sva jih čakal z dragim...Včeraj sva imela pogovor kako se morava sedaj sprostiti in uživati v ljubezni in NE misliti na to, da morava spočeti otročička. Že prej sva se dosti pogovarjala in moj dragi me je ves čas miril in govoril, da se ne smem obremenjevati in tako naprej, naj se samo sprostim...Priznam, da sem sama nase dosti pritiskala.. In danes se vstanem, grem v kopalnico, da se bom pač uredila za v službo, pa me moj simpatično povabi nazaj v posteljo...in zgodilo se je to, kar mi je ves čas govoril...samo z eno razliko, da se je zgodilo njemu. Prvič v celotni najini vezi ni mogel...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Tako mi je hudo zanj...ves čas je on mene bodril in mi vlival poz. energijo, še včeraj mi je govoril, da na te dneve ne smeva gledati, kot, da so najina edina možnosti in ravno to se mu je zgodilo. Kako mu naj pomagam...?A se je kateri to zgodilo? Vprašala sem ga, če sem nehote jaz pritiskala nanj, pa pravi, da ne, da si sam tako želi, da ga je strah neuspeha... Hudo mi je, ker vem, da se sedaj žre in se počuti kot, da naju je razočaral. Meni ni!!!!Kako mu naj izbrišem ta občutek??
|
|
|
|