Mina1 -> ASAHI ALI QUINNY 4 KOLESNIK (9.6.2004 10:09:13)
|
Sej pravim, da ne kupujte 4-kolesnikov. Skopirano od Tie: 1. Težek je fuuuuuuuuuuul za znort - prvič slišim, 3-cikel ni težak 2. Sprednja kolesa, ki so rotacijska moraš non stop merkat da kam ne zadaneš, da greš po ritensko v trgovino itd, tega sem se že enostavno naveličala - zato pa ne kupujte 4-kolesnikov, ampak kupite 3-kolesnik 3. Zelo je širok - zato, ker je 4-kolesnik 4.Odrgne se, ko ga zlagaš in odpiraš -, moj 3-kolesnik Maxi Cosi Taxi, ki je kot boljša inačica 3-kolesniku =quinny ni niti najmanj odrgnjen in ga imamo od decembra 2002 5.Če vzameš tistega ki je malo bolj svetlejše barve se takoj umaže, vse se pozna - vzameš torej temnejšo barvo in ne svetle 6.In ker so kolesa velika in gladka se hitro umažejo in vizuelno ni ravno to vau - , no ja, no... 7. Moraš imet velik prtlažnik,ker je velik - NE, ker se zloži, 3-kolesnik se zloži, za 4-kolesnik pa ne bi vedela Tia, brez zamere, ampak zato res vedno predlagam puncam 3-cikle in tako. P.S., vem da je bilo vprašanje za 4-kolesnik, samo moj predlog sem napisala, ker se mi danes pač da pa-pa
|
|
|
|