Ocenia -> RE: kaj storite ob boleči M?? (21.5.2006 19:51:38)
|
Ja, jaaaa... po porodu niso tako boleče M [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tudi sama sem dobivala takšne odgovore pri G. in evo, res... nosečnos je potekala hvala Bogu dobro, M po porodu (prva) jao... katastrofa. Potem sem začela jesti kontracepcijske tablete in stanje se je umirilo popolnoma. Nisem niti čutila, kdaj je prišla, nobenih bolečin, nič. Pred nosečnostjo sem imela prvi dan M., slabost, bruhanje, vrtoglavica, bolečine takšne, da nisem mogla priti niti do kopalnice in nazaj v spalnico, če sem jo dobila v šoli, sem navadno poklicala nekoga, da me je prišel iskat. Imela sem full močne M. Po porodu se je s kontracepcijskimi tabletami stanje umirilo. Sedaj ko namerevamo še na enem delati, pa sem brez tabletk od septembra, je stanje iz meseca v mesec slabše. S tem da po porodu imam tak PMS, da ni za povedat. Tiste, ki imate resne težave pri M. in se le te ponavljajo iz meseca v mesec, obvezno obiščite ginekologa in ga o tem obvestite! No, sama si pa pri lajšanju bolečin pomagam s Voltaren rapid tableto in nekaj počitka.
|
|
|
|