PIAF
|
Zdaj pa sem res razkajfana do amena. Moje kolegice imam čez glavo. Smo povprečna družina, finančno priskrbljeni, da lahko živimo, si pa tudi "trgamo od ust" zaradi velikih kreditov itd...in otroku ne moremo privoščiti le naj naj oblačil in vsega ostalega. Moja kolegica ima res veliko denarja in svojim otrokom kupuje vse najboljše, predvsem v Avstriji in to le v trgovinah priznanih blagovnih znamk, Benetton, S.Oliver itd....H&M je že zanjo nižji cenovni razred in bljak. In potem šimfa vse druge, češ, kakšne cote kupujejo drugi, slišala sem, da je mene tudi že obrekovala, da kako oblačim otroka....kako lahko sploh sprejmem rabljena oblačila, da je to bljak.....In sem ji tudi povedala, da oni si naj privoščijo, saj imajo s čim in dovolj denarja, mi smo pa povprečna družina, ki otroku dajemo vse osnovne dobrine, ne kupujem pa jim "firm", ker se mi zdi to metanje denarja vstran, saj otrok vse prehitro preraste. Ampak ne, ona dalje svoje goni in druge obrekuje....in mi že gre pošteno na živce, tako da sem se začela od nje oddaljevati. Skozi samo tekmuje, kaj ima oni, pa tisti...in če ima boljše od nje, takoj leti v trgovino in kupi novo.... Menda vsi ne kupujete blagovnih znamk otrokom? Jaz sem vesela, če kaj dobim tudi od drugih otrok za sina, saj če je oprano, torej čisto in ni raztrgano, se vse lahko ponosi. Kaj pa menite vi?
|