Anonimen -> RE: druge narodnosti (23.5.2006 22:51:12)
|
sama sem porocena z drugo vero, ne vidim pa nic narobe ce so pari iz mesanih ver in kultur. Vse povsod se najdejo tasce in ostali da te **** celo zivljenje, al naj bi bili to cistokrvni slovenci ali masanci. Ne pa samo pljuvat po verah ker vere niso krive, ampak smo si sami krivi ljudje..... sem muslimanka porocena z slovencem, brat zivi v tujini ma pa spanko drugace sama izhajam iz mesane druzine, ata je musliman mama pa hrvatica tak da se je v njihovem cajtu dalo ziveti, nevidim pa zakaj nebi mogli zdaj. mene moja tast pa tasca obozujeta jaz ravno tud njih, pa moj ma rad vso mojo zlahto ki zivi v sarajevu tak da sem zadovoljna z mojo izbiro zivljenja. pa nimam nic proti da se mesajo pa niso vsi ljudje isti, vse pvsod so ljudje maltretirani al naj bi bili tu al v PM... najdite skupni jezik pa bo ti pa njegovo mamo kar ignoriraj sigurno je kaka ( kmetica) dce je on tebi vredi in stabo dober nimas se kaj sikirat, ce pa ne gre pac dobis drugega.....................lep pozdrav [sm=morje.gif]
|
|
|
|