lex -> a je lahk dans še huje? (20.5.2006 14:17:41)
|
No pa gremo lepo po vrsti. Zjutraj je bil full lep dan (čeprav je oblačno). S tamalim sva full dolgo spala (po ne vem kolkih stoletjih). Bila sva na vrhu na kavici (njgovi živijo v zgornjem štuku), pa je deda šraufal avto, z babico pa sva klepetali. Prišla je na obisk sodelavka, pol sva šla pa ven na sprehod. Do tu vse lepo in prav. Potem pa pridema domov se ustaviva pri dediju pa tisto vljudnostno dober dan,.. blalbla itd. Pa me njegov brat vpraša, če sva že našla apartma in da je on že plačal, gremo namreč na Rab samo ne isti termin.Pa jaz lepo namignem, da ja ne bi stari videl proti NAJINI prikolici, pa uno butalo flikne vun:" A sprikolico grete" In ko je stari to slišal ga je skor kap, ker je mislil BREZ VSAKEGA VPRAŠANJA vzet NAJINO prikolico, ker si misli, da je tak VSE naša skupna last. Dobla sem vtrenutku trde zobe (so se mi skor zlomli), pa se nisem razp[sm=smiley35.gif], ker ne vem, če sta se slučajno z [sm=love.gif]kaj pogovarjala. ampak se mi zdi, da ne. Pa se malo pomirim, skor pozabim, skujem načrt, da mu jutri to povem ker naj bi danes proti večeru prišel iz Beograda, nakar me kliče ves hripav, da bodo malo bolj pozno, ker so si še ogledali mesto. OK malo razočaranja je bilo slišat, ko sem ugotovila, da vozi se mi je pa film skor vtrgal, ker je ta hripavost ponavadi pri nejm prisotna ko je prejšni dan amortos nalit. Pokvarla sta mi dan, tak da bi se najrajš usedla in se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. hvala, da ste me prebrale, ampak izkašljat sem se pa mogla.
|
|
|
|