Anonimen -> RE: stalno bivališče (24.5.2006 21:18:44)
|
Punce,danes sem zvedela,da sem trenutno še prijavljena na stalnem naslovu ampak,ker sem v postopku ugotavljanja stalnega bivališča so mi na moji občini rekli,da ni več možno,da še imam stalno doma,zato ker tam ne živim in lastnik zahteva(moj stric),da se mene odjavi tukaj ko pa me bo lastnica hotela prijavit začasno ona avtomatsko dobi pošto iz urada,da me mora nujno prijavit zastalno.Nastal pa je problem,ko sem danes bila na socialni ni bilo možno da se prijavim pri njih,in soc.delavka polma ni imela v nobeni stvari,zato ker so birokrati.Rekla mi je ko bom ZBRISANA me lahko oni prijavijo,nič se nisem mogla pogovorit z njo.Prosila sem sestro in ni bila zato,ker je rekla da noče reskirat in še stroške bi imela z mano,čeprav sem ji povedala,da bi se jaz prijavila v svojem gospodunjstvu.Spet ne vem kaj naj naredim,ker jaz pa tukaj ko zdaj živim ne mislim ostati dolgo in se nikakor ne morem prijavit za stalno.Jaz si tud ne morem potem non stop na novo urejat stalno bivališče,ker enostavno ne gre pa še vsakič bi si morala urejat nove dokumente.Če pa me slučajno lastnica prijavi začasno,se pa zgodi,da non stop dobiva pošto iz občine da me mora prijavit za stalno to se je nama že zgodilo.Kdo bi me še lahko prijavil??????
|
|
|
|