|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klopni meningitis
12.4.2011 10:34:25   
D.anna 76
Že nekaj časa razmišljam o cepljenju, pa se kar nekako ne morem odločiti. Za sedaj ni v familiji še nihče cepljen. Sicer ne živimo ob gozdu, vendar klopa pri nas na obrobju LJ lahko dobiš tudi na dvorišču. Otroka sta ob lepem vremenu ves čas zunaj tako v vrcu / varstvu kot tudi doma, tako da res ne vem kaj naj. Pri mojih starših je pa gozd praktično 5 m od hiše tako da je izpostavljenost klopom še toliko večja o sta otroka oz ko smo na obisku.

Bi / nebi ... še vedno oklevam. Jaz se pa najverjetneje, ker sem noseča letos ne morem cepiti.

D.anna 76
http://tukaj-zdaj.blogspot.com/

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.4.2011 13:11:20   
jutranja rosa
Do kdaj pa cepijo? Menda v mesecih, ko klopi že veselo okoli skačejo, ni priporočjivo cepljenje. Imam sinčka starega 2 leti in sem ga nameravala cepiti šele pri treh letih, sama bi se rada cepila čim prej, a sem zanosila. Se je katera cepila noseča ali je to kontraindicirano? 

< Sporočilo je popravil jutranja rosa -- 12.4.2011 13:12:21 >

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.4.2011 13:58:32   
Precious
Jutranja rosa: cepi se lahko tekom celega leta.Glede cepljenja v nosečnosti pa poguglaj piše. Ti bi jaz samo mi nekaj comp šteka

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?