sasa -> konec dojenja, kako zdaj zaspat (18.5.2006 22:26:40)
|
Naslov ni najbolj tocen, ker zoja, ki bo cez teden dopolnila 10 mesecev, ze dolgo ne zaspi vec na josku. Jo pa dojenje pomiri, nato jo polozim v posteljo in zaspi brez tezav. Do vceraj. Dojila sem jo se zjutraj in zvecer. Zjutraj je, namesto da bi vlekla, zacela grickat. Pa sem jo popokala v kuhno in je za zajtrk dobila kasico namesto joska. Zvecer isto, le da ni dobila kasice, ker se tkointko dojiva po vecerji (rizolino). Bila sem pripravljena in sem ji trikrat dala prst v usta preden je zares zagrizla. Potem se je uzaljeno drla in ni vec hotla joska. Danes se je samo se drla in niti ugriznt ni vec probala. Nameravala sem jo dojit se kak mesec, ampak ce ona misli, da je ze velka punca, okej. Tezava je le v tem, da se je tudi danes drla pred spanjem in smo jo nosili gor in dol (cesar nismo poceli ze olalala mesecev. Pravzaprav nikoli.). Ocitno rabimo nov zakljucek nase dosedaj uspesne vecerne rutine. Ampak kaj? Za pravljice je se premajhna, kaj drugega pa mi ne pade na pamet. Je imela katera med vami podoben problem? In je morda nasla resitev? Bomo hvalezni. sa
|
|
|
|