klopi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

metaa -> klopi (18.5.2006 11:22:28)

Drug teden imamo piknik na jasi v gozdu, pa me zanima, kako naj 15-mesečnico in pa 2-mesečnega dojenčka obvarujem  pred piki klopov. A vsaj tavelko lahko namažem in  s čim?
Itak da jo bom doma natančno pregledala, ampak zanima me preventiva?
LP vsem!

anitaz -> RE: klopi (18.5.2006 11:39:49)

Jaz bi oba namazala, in sicer je zelo dobra "krema" od Justa, ki preverjeno deluje. Pa še otroček lahko poliže in ne škoduje, ker je vse naravno.

piškotka -> RE: klopi (18.5.2006 11:44:34)

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Jaz bi oba namazala, in sicer je zelo dobra "krema" od Justa, ki preverjeno deluje. Pa še otroček lahko poliže in ne škoduje, ker je vse naravno.

Kje se dobi ta krema? In kako se izgovori, ko bom vprašala zanjo (govori kao što pišeš ali Đast) da ne bom izpadla budala?

anitaz -> RE: klopi (18.5.2006 11:47:17)

Edino pri zastopniku, žal. Lahko posredujem njeno telefonsko, pa se dogovorita. Jaz rečem tko kot se napiše: just...eni pa đast [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]....Je pa reees super zadevca! Drugače je to kao faktor 2 za sončenje, v  spreju, samp je tudi proti klopom in komarjem. Ni pa zdej to faktor proti soncu za otročke....tisto imajo potem nekaj drugega, pa spodaj pod ta sprej namažeš.

piškotka -> RE: klopi (18.5.2006 11:51:38)

Ja, potem pa prosim za številko in kolk je cena?

Stran: [1]