Kri na rjuhici (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Anonimen -> Kri na rjuhici (18.5.2006 9:42:45)

Ponoči se je moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zbudila ob treh, kar ni tako neobičajno, in jokala. Slišala sem, da tolče naokoli z dudo, ki je potem padla na tla, sledil pa je jok. Ker nikoli ponoči ne prižgem luči, da se ne predrami, sem jo eno uro tolažila na rokah, dokler ni zaspala zraven mene. Danes zjutraj pa ...

Na njeni rjuhici v postelji sem opazila  za res velik kovanec rdeč madež krvi, pomešan s slino. Predvidevam, da se je ranila z dudo, ker je sedaj v fazi rasti zob in je včasih zelo groba, ko si potiska stvari v usta. Nekoč se ji je nekaj podobnega zgodilo s čisto običajno ropotuljico, kupljeno v dm-u. Ima pa aventovo silikonsko dudo.

Se je kaj podobnega zgodilo vašim?
Še sedaj sem čisto iz sebe ...

KODA -> RE: Kri na rjuhici (18.5.2006 9:51:32)

Sigurno se je ranila z dudu.Gotovo si je ranila dlesen.To pa je že tako občutljiv del.Če se dobro počuti in ni nobene krvi več,se pomoje nimaš kaj sekirat.

DORI -> RE: Kri na rjuhici (18.5.2006 9:56:50)

Jaz pa mislim, da ji je zobek prodrl. Tako sem pri mojem Lukca našla krvavo rjuho, ko je delal zobke, pa ni imel dude, ne flaške pri sebi.

Lep dan in brez skrbi bodi.

Mikica -> RE: Kri na rjuhici (18.5.2006 10:36:35)

Se pridružujem mnenju Dori, našemu je vedno, ko je zobek predrl dlesen, priteklo malce sline pomešane s krvjo.

Stran: [1]