Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ma da bi jih v rit sunil! 17.5.2006 21:28:30
|
|
|
|
benika
|
Grem včeraj v Supernovo v Kranju, parkiram za Mercatorjem, stopim iz avta in se odpravim v Muellerja. In na čem se ustavijo moje oči? Na parkir placu, nemenjenemu invalidom. In kaj stoji tam? Audi, najnovejši, spedenan u nulo, v njem pa sedi model, mal čez 20, ves polizan in naduvan, audi pa parkiran postrani čez 2 parkirplaca .Malce stran pa stoji avto z nalepko za invalide, zraven pa da starejši možak s težavo vleče ven voziček za ženo . In valda ni zgodilo prvič. Tega tipa sem že parkrat videla tam in vedno tako parkira. Res me prime, da bi ga enkrat poslala v tri p.... m.... ampak kaj, ko bi me verjetn zašamaru ko norca. Včasih ko grem mimo, naglas razglabljam kakšni mentalni invalidi so nekateri. In vedno tam parkirajo modeli z nesramno dragimi avtomobili,ker so očitno ostali placi za njih preozki in se menda bojijo, da jim bo kdo podrsal pleh. Ne vem no, a ljudje res nimajo nobene olike al kako
|
|
|
|
RE: Ma da bi jih v rit sunil! 17.5.2006 21:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah dej no! On ma vso pravico tam parkirati, ker JE invalid! Sam drugače, ne v noge, ampak v glavo! Če pa bi bla na mestu tistega invalida, ki je komaj ven lezel, bi pa še mal težje ven zlezla in vmes lepega audija poravsala. Sam kaj bi se zgodilo? Invalid bi plačal krepko za tiste ravse, tip pa sam za nepravilno parkiranje! Fajn ne?
|
|
|
|
RE: Ma da bi jih v rit sunil! 17.5.2006 21:42:39
|
|
|
|
lelaval
|
Ah dej no! On ma vso pravico tam parkirati, ker JE invalid! Sam drugače, ne v noge, ampak v glavo Se strinjam - res je invalid.
|
|
RE: Ma da bi jih v rit sunil! 17.5.2006 21:45:48
|
|
|
|
Seven*
|
KAj naj recem. Brez komentarja.
|
|
RE: Ma da bi jih v rit sunil! 17.5.2006 23:03:16
|
|
|
|
Marogica
|
Ne, nimajo ne olike ne pameti, enostavno za v rit sunit
|
|
RE: Ma da bi jih v rit sunil! 18.5.2006 7:22:26
|
|
|
|
darjatimci
|
Takih invalidov je tudi na Ljubljanskem koncu veliko.
|
|
|
|
RE: Ma da bi jih v rit sunil! 18.5.2006 8:06:55
|
|
|
|
urbancek
|
Zakaj pa ga ne prijaviš na policijo, če vidiš, da je večkrat na istem mestu. Pa ne pozabi ga slikat.
|
|
|
|
RE: Ma da bi jih v rit sunil! 18.5.2006 10:06:00
|
|
|
|
KODA
|
Mu lahko krona z glave pade,če bi na normalnem placu parkiral. To so ti invalidi(mentalni).
|
|
RE: Ma da bi jih v rit sunil! 18.5.2006 11:22:07
|
|
|
|
arielca
|
Takim invalidom ne bi smel dat vozniške pa bi blo...
|
|
RE: Ma da bi jih v rit sunil! 18.5.2006 11:46:01
|
|
|
|
barakuda
|
INVALIDI V GLAVO Res je!!! Kakšno leto nazaj sem bila priča pred Lj Mercatorjem, kjer je en mulo ves lepi parkiral tik pred vhod centra (kot da ni dovolj parkirplacov), tud z enim velkim avtom in se je ravno takrat tam znašel g. Jankovič. Pa mu je nekaj rekel (nismo tolk na ušesa vlekli ) ta model mu je pa glasno odgovoril: "Ma puši mi ku***!!!" Kaj je bilo naprej nismo videli, samo tukaj se vidi kultura nekaterih.
|
|
|
|
RE: Ma da bi jih v rit sunil! 18.5.2006 11:49:37
|
|
|
|
Pajaca
|
men grejo pa v supernovi naživce tisti k parkirajo na prehodu za pešce..... pač vsake tolk je prehod za pešče iz ene strani na drugo med parkirnimi prostori in pol gruntaš kje naj greš mimo..... sam zato mamo pa kluče v žepu, ne???
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......