Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pri vas jemljejo kri? 17.5.2006 21:30:17
|
|
|
|
mamči
|
Ja, tako je. Stiska se pa prst zato, ker ni globok vbod, pa se zato počasi iztiska kri. Če bi ga po mesarsko zbodla, ji ne bi bilo potrebno nič kaj dost stiskat. Je pa hudo, ko gledaš svojega otročka, ko ga kao matrajo, pa pol joka in se ti srce para in bi iz kože skočil pa tisti, ki ga zbode je pa itak mesar. Kaj češ, je treba dat skoz.
|
|
|
|
RE: Kako pri vas jemljejo kri? 17.5.2006 22:43:02
|
|
|
|
Olivija
|
Živjo, ravno zato, je zadnjič Ana prosila sestro, če ji lahko iz roke kri vzame. Sestra je bila tako prijazna in je našla žilo na roki. Par solz je še vseeno spustila, je pa rekla, da je bilo še vseeno bolj prijetno kot pa iz prsta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2006 23:42:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako pri vas jemljejo kri? 18.5.2006 6:48:14
|
|
|
|
SaaS
|
Moj je dal že kar nekajkrat kri. Star je 18 mesecev. Odvisno zakaj so rabili. Enkrat so mu vzeli iz žile na roki (zgornja stran dlani), drugače pa veddno iz prsta. Dvakrat je bilo tako, da je morala napolnit tri (ali mogoče celo štiri) epruvetke. To se je vleklo in mali je jokal zraven, ampak saj ni drugega, kot da se zadeva opravi. Nekajkrat pa le eno, to pa ni bilo hudega, saj je bilo hitro mimo. Samo trenutek ko ga je špiknila, pa niti trznil ni. Na koncu je dobil štampiljko na roko in pozabil, da je kaj bolelo.
|
|
|
|
RE: Kako pri vas jemljejo kri? 18.5.2006 9:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
naš tibor tuli pri frizerju, kot bi ga s kože dajali, v laboratoriju je pa tiho. ker imamo srečo, da vedno naletimo na enega simpatičnega gospoda, ki zna otroke tako zanimirat, da sploh ne vedo, da jim zraven jemlje kri. kapo dol, prijazni gospod.
|
|
|
|
RE: Kako pri vas jemljejo kri? 18.5.2006 11:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Maxu so pa iz glave vzeli kri, ker na rokici ni našla žil. Baje je zalit. Max pa takšen slokec. Pa vzela mu je 3 epruvetke . Tudi jaz sem non stop spraševala, če še ne bo zadosti, pa mi je govorila, da mora biti do črtice. MAx se je pa drl kot zverinica, ker ga je še ena sestra za glavo dol držala. POtem sem ga pa lubčkala in božala, pa je vmes nehal jokati, pa je sestra rekla, naj se raje joče, da bo kri hitreje tekla. JAz pa sem hodila v zdravstveno šolo in sem videla marsikaj na praksi, pa mi je pri lastnem sinu postalo slabo . Pote se je še pa pol ure tresel od šoka.
|
|
|
| Stran: [1] |
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!