|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj otrok lažje prenese spremembo?
17.5.2006 21:19:11   
Ezi
Moj sinek je trenutno najmlajši v svoji skupini, pravzaprav je edini letnik 2004, ostali so vsi 2003. Pa so mi zadnjič, ko sem v vrtec vpisovala mlajšega user posted image , namignili, da bo moral Nejc zamenjati skupino, seveda tudi vzgojiteljico.
Pa mi je kar hudo, ker si mislim, da Nejcu ne bo všeč, da bo pogrešal prijatelje, vzgojiteljico in tako. Me je celo njegova vzgojiteljica klicala in mi rekla, da se Nejc odlično počuti v tej skupini, da zelo napreduje, da je celo bolj samostojen od nekaterih drugih otrok in da ga ona ne bi premeščala v drugo skupino. user posted image

Kaj zdaj?  Zavedam se, da v šolo ne bo mogel z njimi. Bo moral itak eno leto pred šolo še počakati v vrtcu.

Ali mislite, da bi bilo bolje, da ga sedaj premestijo ali potem, pri 5ih letih? Ali koliko bo star.
Joj, prav zoprno mi je. Seveda bi rada za svojega otroka najbolje ... pa ne vem, kaj je bolje. Vem pa tudi, da kompliciram in pretiravam.
Vseeno bi rada vaše mnenje, vaše izkušnje.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj otrok lažje prenese spremembo?
17.5.2006 21:26:25   
mamči
Moj je tud najmlajši v svoji skupini in isto je hitro napredoval in niti slučajno se ne pozna, da je najmlajši. Tud njegovi kameradi bodo začeli odhajat v šolo on pa ostaja v vrcu in to v skupini, ki je je vajen.
Pa itak eni odhajajo, pa pol spet kdo novi pride ,vzgojiteljica mu zelo ustreza. Jaz bi ga pustila v tej skupini.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2006 22:58:27   
lex
Vsi se prej ko slej navadijo na "novo okolje" - zakaj narekovaji, ker naj bi se v vrtcih vsi poznali (otroci vzgojiteljice in vzgojiteljice otroke - vsaj pri nas je tako). Malo ga vprašaj katera se mu zdi še prijazna in takšna ki mu je všeč. Pa mislim, da bi z dogovorom marsikaj spremenili. Sedaj je verjetno v jaslicah, drugo šol. leto pa bo star tri ali več in žal mora iz jaslic. apak na začetku šolskega leta je vsem hudo, pol se pa unesemo vsi (otroci, vzgojitelji in starši) in kot reče naš ravnatelj septembra novo leto je že tu in s tem konec šolskega leta. Najbolje je, da greš na pogovorne ure in prosiš obe vzgojiteljico in ravnateljico, da se pogovrite kaj narediti. S pogovorom in lepo besedo se vse da.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2006 23:01:07   
Marogica
Absolutno je bolje, da ga premestijo sedaj, kakor pa pri 5 letih. Če gledam mojegata mlajšega, ki je star skoraj 18 mesecev, se mi zdi, da ima na splošno rad otroke in njihovo družbo, pa tudi premajhen je še, da bi že imel prijateljčka v tem pomenu besede. Če pa primerjam mojega ta starejšega (5 let), ima dostikrat obdobja sramu, nelagodja, kar pa tako majhni še ne poznajo, to pride nekje po 3 letu.
Jaz bi ga na tvojem mestu prepisala raje sedaj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2006 19:18:09   
mala zirafa
Povem ti samo nekaj. Delam v vrtcu.Iz prakse se prej vklopijo mlajši otroci kot otroci iz 2. starostnega obdobja, ki že bolj razmejo, razmišljajo..To velja tudi pri vpisu.manjši kot je, prej se vklopi v skupino.
Pa srečno.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?