MI lahko katera pomaga? ... NUJNO! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> MI lahko katera pomaga? ... NUJNO! (17.5.2006 11:41:23)

Prosim, prosim, prosim za pomoč.

A katera slučajno dela v bolnišnici v MB? Al pa če katera ve kam (na koga) se lahk obrnem, da bi izvedela kako je z udeležencem prometne nesreče.
prosim, res bi rada zvedela, pa ne vem če sploh lahko to vprašam v bolnico.

Če katera noče javno lahko tud na ZS.
Hvala!

Anonimen -> RE: MI lahko katera pomaga? ... NUJNO! (17.5.2006 12:15:42)

Bolnice načeloma ne smejo posredovat podatkov o bolnikih. Žal soljat tko to je. Meni za dedka niso hoteli povedat, ko je bil noter, razen tega da se počuti fajn, oz slabo. To pa lahko pokličeš kar na traumo ti bo oddelčna sestra povedalače imaš ime. Več kot tako ali je v redu ali ni pa ti ne bodo povedali, ker je nad njimi zakon o varstvu osebnih podatkov.  Razen če koga poznaš. Pa še tisto bodo precej neradi stegnili jezik.

Oprsti verjetno ti nisem ravno pomagala. Upam, da boš zvedela.

Anonimen -> RE: MI lahko katera pomaga? ... NUJNO! (17.5.2006 12:20:16)

Sej kej več me niti ne zanima kot to, ali bo s fantom vse vredu. Žal pa ne vem imena.

dulcinea -> RE: MI lahko katera pomaga? ... NUJNO! (17.5.2006 13:11:25)

A spet nesreča? Moj kolega je umrl prejšnji teden [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] (nesreča s tovornjakom), v petek zvečer pa še znanci v nesreči. Dva sta še zmeraj v kritičnem. Dva sta umrla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Pa kaj se dogaja s folkom?

Anonimen -> RE: MI lahko katera pomaga? ... NUJNO! (17.5.2006 13:37:55)

Preveč ga pijejo pa delajo bedarija.
Sej po eni strani je res neumno da se sekiram zarad enga bedaka, ki je v bistvu izzival nesrečo in jo tudi izzval.

Po drugi pa... kaj si moreš ko to vidiš? ne gre ti iz glave pa če se še tako prepričuješ, da je sam kriv, pa da ne moreš zdej nič naredit.

Stran: [1]