cukerček -> RE: Kaka lepa misel ob poroki (17.5.2006 12:09:39)
|
DRAGA Ž IN N Iz srca vama želim, naj vaju spremlja sreča vsega sveta, kamorkoli vaju bodo popeljale vjugaste poti življenja. Naj živi brezpogojna ljubezen v vajinih mladih srcih, saj prav zaradi te ljubezni smo se danes tuka zbrali, da skupaj z vama proslavimo dan vajine največje pdločitve v življenju in upam, da bo ta dan ostal v vajinem spominu, kot zelo dragocen zaklad, ki ga bosta skrbno negovala v svojih srcih. Ker pa ima življenje mnogo poti in križišč, se lahko zgodi, da kdaj zaideta na napačno pot, kot vas poročeni par, takrat skupaj spet stopita, zaupajta drug v drugega in skupaj premagajta dni ki niso in vama ne bodo vedno posuti z rožicami, kot jt današnji. vedno morata mislit dobro o sebi in drug o drugem in se zavedat svojih vrednot, saj sta zelo dragocena bisera svojih staršev, prijateljev in znancev. zato veliko sreče in živita življenje v vsej njegovi popolnosti. vajina ljubezen je sladko vino življenja zato nazdravita z njim. za konec pa upam, da vsaj kanček mojih besed ostane med vama in da vaju je združila luč zvestobe in ljubezni in vaju bo to družilo do konca dni. vse to in še več vama iz srca želi.... upam, da sem ti vsaj malo olajšala delo in boš našla kaj za čestitko v mojih besedah, pa lapo se imej na poroki.
|
|
|
|