Merkatorjevi bodiji Lumpi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Mala Vita -> Merkatorjevi bodiji Lumpi (17.5.2006 9:55:42)

Nikoli jih še nisem kupila, zato me zanima njihova kvaliteta, saj so zelo poceni glede na nekatere druge znamke. Kakšni se vam zdijo? So vredni nakupa?

LP




TVN -> RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi (17.5.2006 10:08:32)

Jaz jih imam kar nekaj in so povsem o.k., posebej sedaj, ko je toplo, saj so zelo tanki. Tiste "hruške" in "jabolka" se sicer hitro izbrišejo s pranjem, vendar body ne izgubi oblike in se ne uniči tako hitro. Zame so poceni alternativa, tako ali tako vse stvari hitro prerastemo in se mi zdi brez veze dajati celo premoženje za body-je. Imam pa zelo slabo izkušnjo s Schisserjevim body-jem, za katerga sem dala celo malo premoženje (skoraj 5 tisoč!), pa se je izkazal za povsem zanič. Model čisto mimo, pa tudi barve so šle zelo hitro dol in ves je bil muckast. Prava katastrofa. Tako da ni nujno, da so poceni stvari čisto zanič in obatno seveda.

Pri Lumpijih bodi predvsem pozorna na številko, ker so dokaj ozki, predvsem odprtine za glavo (posebej pri body-jih brez rokavov). Mi smo stari 8 mesecev, Lumpija imamo št. 80, veliki smo dobrih 70 cm.




bobika -> RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi (17.5.2006 10:10:49)

Mi smo jih kar nekaj dobili za darilo ob rojstvu in do sedaj (4 meseci) še niso razvlečeni. Meni so ok. Predvsem pozimi so mi bili všeč, ker so bolj zaprti pri vrateku kot drugi. Zdaj jih pa tudi nosimo, ker so tanki in lepi.




arielca -> RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi (17.5.2006 10:29:44)

Meni so tudi všeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Perejo se OK, material je v redu pa še cena je ugodna. Imam še par Lumpijevih oblačil in nimam pripomb. Je pa res, da vedno vzamem malo večje številke, ker so kroji ožji in krajši.




ma19teja -> RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi (17.5.2006 10:54:27)

No nam se pa žal niso obnesli. Material in barve so super, kroj pa poden. Vsaj za nas. Pa tamal ni buhtelček, pa tudi glave nima ful velike. Številke sem itak kupila večje.... V glavenem - vratni izrez nam je preozek, sam kroj je tudi čisto oprijet...

Ti svetujem, da kupi enega in probaj, pa boš videla kako paše vam. Jaz sem se namreč zaletela in jih kupila kar nekaj, oprala.... in videla da niso OK. Dobra šola.

Sem bila pa z Lumpi baby žabicami (dojenček) zelo zadovoljna, pa zdaj imamo ene hlače bež pletnetne dolge (leto in pol) in so tudi super.

Mislim, da je pri vsaki firmi tako, nekaj ti paše, nekaj pač ne... Imajo tudi različne prizvajalce, ki šivajo Lumpi izdelke.

Dober nakup.

Lp, Mateja




Maja Z -> RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi (17.5.2006 18:25:29)

Meni so super, najraje ji oblačim prav Lumpijeve. Še posebej so zdej fini, ker so tanjši. Skratka iz moje strani vse pohvale. Poceni, dobro se pere, fino nosi...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lp maja




sonchica -> RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi (9.7.2006 15:01:39)

jaz mam tudi dosti lumpijovih stvari in so čist vsa oblačila ok... še bolša kot pa iz trgovine pika-polonica...




Stran: [1]