DEJANA -> prenehanje dojenja-kako? (17.5.2006 8:49:55)
|
Punce, spet rabim vašo pomoč. Verjetno bi odgovor na moj problem našla med starimi sporočili,pa ob mojem živahnem sinku in počasnem netu preprosto nimam časa. Moj malček je star mesec in deset dni. Dojenje sva uspela vzpostaviti, mleka imam več kot dovolj, vendar se zadnjih 14 dni pojavlja problem - pri dojki je zelo nemiren, ves čas spušča bradavico in jo potem hlastno išče, pa spet spusti, zraven stoka, joka, me odriva. Klicala sem že na svetovalni telefon in so rekli, da mleko preveč teče - pa sem si ga prej malo izgrizgala in zgodba je ista. Dekleta, zame to postaja zelo težko, saj se stopnjuje, sploh ponoči je hudo, ko se včasih zbudi vsako uro, potem dojiva več kot pol ure, saj ob njegovem stilu hranjenja ne poje veliko naenkrat in potem še poliva, ko je tako nemiren. Veliko razmišljam o steklenički, kljub vsemu, kar koristnega prinaša dojenje. Poleg slabe vesti, saj imam mleka dovolj, se mi pojavlja vprašanje - kako prenehati - si bom morala mleko iztiskati - kdaj se bo ustavilo - je sploh dobro da preneham? Hudo mi je in tako zelo sem utrujena....
|
|
|
|