Anonimen -> sex po porodu (16.5.2006 22:35:30)
|
Najprej se opravičujem za anonimnost. Moram vam napisat, da bom vidla, kakšna bodo vaša mnenja. Sem 2 meseca po porodu. Partner mi skoz teži, da bi sexala, meni pa to še na misel ne pade. Zvečer sem ful utrujena , zjutraj in čez dan pa vsako urico, ko otročiček spi izkoristim, da kaj postorim. Dopoldan skuham kosilo, popoldan sva z otročičkom zunaj, potem je tu še skoraj vsakodnevno likanje, pospravljanje sploh ne pride navrsto, ... On pa bi sexal. Ko pa mu rečem, da bi bilo dobro, da bi mi kaj pomagal, je pa on tako utrujen, da je kar hudo. On namreč hodi vslužbo in je utrujen, jaz pa sem doma in po njegovem imam 24 ur noge na mizi in rit na kavču. Mislim hudo. Kako naj mu dopovem, da sem utrujena. Potem pa da je mir, se vležem, on uštima, pa to je to. Kaj on sploh čuti pri tem sexu, če sem jaz kot hlod, on pa skače po meni. Mislim, da sem mu samo objekt, na katerem si praznik svoja jaj... Oprostite, samo tako sem jezna, da se mi kar iz ušes kadi. Zdaj mi bo najbrž malo lažje. Še to, če mu rečem, da nej že naha težit pa reče, nekaj v smislu, da naj se potem ne pritožujem, če bo moral drugo položit, ker je to pač moška potreba. Ma mu samo odvrnem, da naj pa jo., pa tam naj ostane, saj tako nimam nič od njega, samo eno kurč... sekiranje in jamranje z nejgove strani, kok je zmatran in bogi na sploh.
|
|
|
|