pika79 -> RE: Problemi z zanositvijo in partner (17.5.2006 7:41:16)
|
Anonimna zdravo, Tole je zame kar malo šokantno, a se tvoj dragi zaveda, da bi bil on tudi lahko tisti, ki ne more zanositi?!? Kako je lahko prepričan, da je vse tovja krivda,..?!? Drugače pa predlagam enako kot Zigkar en odkrit pogovor mogoče počitnice v dvoje za vsaj en teden, malo se odpočijta, malo probaj odmisliti zanositev in probaj živeti naprej, ..., mogoče se tole sliši malo noro, a tudi meni je bilo prvo leto grozno, ko nisva in nisva zanosila, potem pa je njegova sestra bila noseča, mislim jaz sem jokala kot dež celo noč, potem sem se odločila da stvari pridem do konca, kar naprej sem krivila sebe in da sem sigurno jaz problem in sem tudi zato začela skakati okoli dohtarjev, nato so mi skoraj odkrili pregrado in PCO. Pa še niso definirali da je to razlog, zato sva šla naprej k Rešu, kjer so ugotovili, da moj ne more imeti otrok, oziroma da ima zelo slabe plavalce, ... šele od takrat dalje gledam na vso zadevo malo bolj umirjeno in nisem vsak mesec na dnu ko pride [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. zdaj pač čakam na postopek ISCI, in me je že strah kako bom prenesla nove boje, vglavnem mi smo s tabo, malo se pogovorita mogoče za kakšen mesec dva probajta popolnoma odmisliti otroka in se posvečajata en drugemu, spočijta se in si dajajta vso ljubezen ki jo premoreta, in tako bosta pripravljena na nov boj, verjamem pa tudi da ni mislil resno, ko je to rekel, morda je bil le tako zelo jezen nate,,... pa veliko sreče,.. lp pika
|
|
|
|